Herpes
Herpes
Za mesec dana sam spavao sa 3 razlicite devojke od 15 do 20 godina i to bez zastite ikakve. Posle 7 dana mi se na vrhu glavica kod rupice pojavile 2-3 grudvice koje su sutra pukle i pretvorile se u rane koje su se prosirivale i curele. Nakon 2 dana mokrenje me je peckalo i nikada nisam osecao kada je vreme za mokrenje vec mi se od jednom stvori pritisak i moram se odmah olaksati ili pucam, stalno mi je u medju vremenu izmedju mokrenja curelo nesta zeleno nalik gnoju iz rupice za mokrenje, mokracni kanal duz penisa me je jako svrbeo. Ranice su tek posle mesec dana zarasle ali se po nekada po jedna ranica pojavljuje, curenje gnoja je prestalo i sve ostalo.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne znam kako mislish da ti mi preko foruma postavimo dijagnozu?
Kada vec imash hrabrosti da radish te stvari bez zashtite onda cesh skupiti i malo za odlazak kod dermatologa, dobicesh terapiju i savete i to je to.
Lichi na herpes, ali niko ti ne moze sa 100% sigurnoshcu oavko preko neta reci sta je problem.
Otidji na pregled, uradi bris i znacesh.
A mozesh i da prochitash neke od tema u ovom podforumu sa nazivom genitalni herpes i da vidish da li se neshto od tvojih simptoma poklapa sa onim shto su ostali korisnici pisali.
I ne budi tako nervozan i nestrpljiv, svi struchni saradnici ovog foruma imaju svoj eobaveze i nisu non stop na forumu, a ti si danas izgubio dan a mogao si vec 10 puuta da odesh na pregled, sada morash da chekash ponedeljak...
Kada vec imash hrabrosti da radish te stvari bez zashtite onda cesh skupiti i malo za odlazak kod dermatologa, dobicesh terapiju i savete i to je to.
Lichi na herpes, ali niko ti ne moze sa 100% sigurnoshcu oavko preko neta reci sta je problem.
Otidji na pregled, uradi bris i znacesh.
A mozesh i da prochitash neke od tema u ovom podforumu sa nazivom genitalni herpes i da vidish da li se neshto od tvojih simptoma poklapa sa onim shto su ostali korisnici pisali.
I ne budi tako nervozan i nestrpljiv, svi struchni saradnici ovog foruma imaju svoj eobaveze i nisu non stop na forumu, a ti si danas izgubio dan a mogao si vec 10 puuta da odesh na pregled, sada morash da chekash ponedeljak...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.