Herpes

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Milos85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 29, 2009 11:46 pm

Herpes

Post od Milos85 »

Za mesec dana sam spavao sa 3 razlicite devojke od 15 do 20 godina i to bez zastite ikakve. Posle 7 dana mi se na vrhu glavica kod rupice pojavile 2-3 grudvice koje su sutra pukle i pretvorile se u rane koje su se prosirivale i curele. Nakon 2 dana mokrenje me je peckalo i nikada nisam osecao kada je vreme za mokrenje vec mi se od jednom stvori pritisak i moram se odmah olaksati ili pucam, stalno mi je u medju vremenu izmedju mokrenja curelo nesta zeleno nalik gnoju iz rupice za mokrenje, mokracni kanal duz penisa me je jako svrbeo. Ranice su tek posle mesec dana zarasle ali se po nekada po jedna ranica pojavljuje, curenje gnoja je prestalo i sve ostalo.
Milos85
Novi član
Novi član

Post od Milos85 »

Hoce mi neko nesta odgovoriti ?
Macher
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 11:21 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Macher »

ti cepas cice a mi da ti odgovaramo :lol: Kada vec nema doktora..ja samo mogu da ti kazem idi kod dermatologa na pregled i koristi kondome..ove mladje izgleda da svasta nesto imaju..grozno :roll:
Milos85
Novi član
Novi član

Post od Milos85 »

Da li su to simptomi herpesa ?
Milos85
Novi član
Novi član

Post od Milos85 »

Takav mi je horoskop da cepam cice. Aj sad mo recite da li su to simptomi Herpesa ?????
Macher
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 11:21 am

Post od Macher »

mogu i ne moraju biti..idi kod nekog boljeg dermatologa,imas cak i temu vezano za to,on ce ti reci..sta laici ovde da ti kazu..da te covek pregleda,da terapiju,sada samo gubis vreme
Milos85
Novi član
Novi član

Post od Milos85 »

hocu li dobiti kakav odgovor ? :x
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Ne znam kako mislish da ti mi preko foruma postavimo dijagnozu?

Kada vec imash hrabrosti da radish te stvari bez zashtite onda cesh skupiti i malo za odlazak kod dermatologa, dobicesh terapiju i savete i to je to.

Lichi na herpes, ali niko ti ne moze sa 100% sigurnoshcu oavko preko neta reci sta je problem.

Otidji na pregled, uradi bris i znacesh.

A mozesh i da prochitash neke od tema u ovom podforumu sa nazivom genitalni herpes i da vidish da li se neshto od tvojih simptoma poklapa sa onim shto su ostali korisnici pisali.

I ne budi tako nervozan i nestrpljiv, svi struchni saradnici ovog foruma imaju svoj eobaveze i nisu non stop na forumu, a ti si danas izgubio dan a mogao si vec 10 puuta da odesh na pregled, sada morash da chekash ponedeljak...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori