Epididim
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Epididim
Nekoliko meseci sam imao povremene bolove u predelu levog hemiskrotuma. To se desavalo uglavnom nakon sexa. E onda su se odjednom pojavili jaki i neprijatni bolovi i obratio sam se lekaru. 20 dana sam pio pancef i cliacil. Nakon toga su nestali oni jaki bolovi, ali neki jos uvek postoje. Tada sam uradio spermokulturu i abg i svi nalazi su bili OK cak su mi iz labaratorije rekli da mi je i spermogram dobar. Moje tegobe jos uvek postojei otisao sam pre neki dan opet kod doktora i on mi je prepisao da pijem prostal narednih mesec dana. bolovi se najcesce javljaju nakon seksa a ponekada i bez povoda. Od kako su poceli ti jaki bolovi i od kakako sam pio antibiotike imam poteskoca u sexu. Erekcija nija tako "jaka" kao ranije i mnogo je teze odrzavam a ejakulacija je mnogo brza i tesko je kontrolisem. To me vec jako pocelo nervirati, pa me interesuje da li to povezano sa upalom epididima? lekovima? ili necim trecim? koliko je to sve ozbiljno i koliko dugo jos moze da traje? da li postoji mogucnost da ti bolovi postanu hronicni?