imam goruci problem, a u pitanju je dojenje. Od porodja do prekjuce (manje od 2 meseca) treci put mi se upalila desna dojka. Sada je i crvena i boli me strasno, kao i prethodna dva puta.
Radila sam sve sto znam, ali na kraju se upalila i to uvek desna. Probala sam i tople-hladne obloge, kupus, margarin, mazala ne znam ni ja sta vise, a izmuzavala sam (avent) sasvim normalno i levu i desnu dojku i bilo je skoro pa uvek 140-180ml mleka.
E, a onda me prekjuce zesce zabolela desna dojka, dobila sam temperaturu, onemocala i na kraju mi se nadula i pocrvenela (ne cela). Opet sam pocela da placem, nerviram se, sin mi osetio pa je i on bio nervozan i placan. Juce odem u DZ i ginekolog kada je video i crvenilo, tj. da mi se dojka upalila momentalno mi je dala inekcije LONGACEF.
Primam ih do petka (5 dana, ukupno 10 inekcija). Sada sam u soku, jer ne mogu da ga dojim nego mu dajem Aptamil 1, a to ce potrajati jos sigurno 6-7 dana. Kada se sve zavrsi, moracu da nosim mleko na analizu da nema nekih bakterija (????), a opet cu biti u strahu da mi se za 2-3 nedelje stanje ne ponovi.

Vise ne znam sta da radim, pa Vas zato pitam da li da prestanem da ga dojim

Molim Vas dajte mi bar neki savet ili vasa iskustva, a znam i sama da je najbolje nastaviti dojenje, ali ne mogu po svaku cenu iskreno.