Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Ako tema ne pripada ovde slobodno akzite
E ovako osmi sam razred i nesto se pitam sta bi se desilo ako bi sad imao sexualne odnose mislim el bi se nesto poremetilo ili bi devojci moglo nesto da se desi.......i kad bi bilo sigurno da se vode odnosi da se nista ne desi???
kod tebe kao muskarca ne bi moglo nista da se poremeti, a devojci bi moglo da se desi da zatrudni...zato obavezno kondom - stiti i od trudnoce i od seksualno prenosivih bolesti...
Ljudi, decak je osmi razred. Koliko je to godina 14? Ne verujem da je hteo da se nasali.
Ja ti predlazem da uzmes neku knjizicu, da procitas nesto o seksualnom vaspitanju pa tek onda da predjes na delo.
Jeste priroda sve uredila ali bices ti sigurniji ako znas vise o samom tom cinu. Ne sedaj za volan bez vozacke dozvole!
i nesto me zanima tetko kad imam "one"snove i sad cim gurnem 1-2 puta ja svrsim inace kad se samozadovoljavam mogu za pola do 1 minuta da svrsim a mogu i za 2 minuta......el moze nesto pomocu toga da se uradi???