Analiza krvi + "Nejasno fibrilno stanje"

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita

Odgovori
mkrstic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 17, 2008 6:47 pm

Analiza krvi + "Nejasno fibrilno stanje"

Post od mkrstic »

Vec 20 dana imam konstantnu temperaturu oko 37,3 koja je poslednjih 10-ak dana pracenja nagonom za povracanjem,i ucestalim stolicima,koje su nesto svetlije boje nego obicno.Uradjeno mi je snimanje pluca i nalaz je uredan.Analiza krvi pokazuje povecane monocite 12,7 posto(normlano od 4.0-10.0).Sedimentacija je 2.Sve ostalo je u granicama normale.Doktorka je iskljucila bakterijsku infekciju,ali kaze da zariste negde postoji,rekla je da je to nesto virusno i da moram pustiti da se organizam sam izbori.Bio sam 2 puta i oba puta mi je isto rekla.Medjutim ja se stvarno osecam lose,tokom celog dana sam malaksao i ta temperatura mi remeti normalno funkcionisanje.Tako da Vas stvarno molim za pomoc,jer ne znam stvarno sta da radi.Da li ove indikacije ukazuju na nesto konkretno??Hvala unpared
Nikola M.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 03, 2008 7:18 pm

Post od Nikola M. »

Ne... Ali ako ste radili jos neke biohemijske i hematoloske analize, to bi pomoglo u dijagnostikovanju bolesti
Mr ph Nikola M.
spec. med.biohemije
Odgovori