bol izmedju testisa i anusa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
krir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 14, 2008 7:29 pm

bol izmedju testisa i anusa

Post od krir »

ponekad osecam bol izmedju testisa i anusa ,nije bas neki bol,ne mogu tacno da opisem.To se desava uglavnom posle ejakulacije,pogotovo kad odugovlacim>Jel to neki problem sa prostatom.???Imam 21 godinu,I ako vec imam problem sa prostatom sta ce biti kad budem stariji
abeceda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 03, 2008 2:06 pm

Post od abeceda »

Kod mene se javo pre oko 2 godine sličan problem jak i oštar bol koji kratko traje nekad par sekundi a nekad u par navrata po 10 sekundi. Ono što sam primetio je da se javio uglavnom posle nekog jako teškog fizičkog rada, nije bio povezan sa erekcijom. Javio sam se lekaru i on je problem vezivao za proširene vene na lavom testisu iako sam pre 7 godina operisao varikocelu. Javi se urologu i posavetuj ako imaš neko uvećanje ili deformaciju na testisima. Ja sam paralelno uradio i neke dodatne preglede u vezi spermokulture (nađena bakterija ali sam taj problem rešio antibioticima) i spermograma (mala pokretljivost i uvećani broj leukocita). Uskoro dajem kotrolne rezultate pa se nadam da će biti OK. Kod tebe mislim da nije veliki problem i da nije vezan za prostatu ako ti je normalna erekcija i ako nemaš problema sa mokrenjem. U svakom slučaju ti savetujem odlazak kod urologa, a ti prati kakvo ti je stanje da li se baš uvek javlja nakon izbacivanja semena, prati da se možda bol ne reflektuje od anusa zbog neredovne i tvrde stolice...
Pozdrav
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

najverovatnije je problem sa prostatom i nemoj odugovlaciti-idi kod lekara da ti ne predje u hronicno (jos si mlad) pa da vuces u nedogled
SRECNO
NovPrijatelj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 16, 2008 1:51 pm

Post od NovPrijatelj »

Nije ti to problem sa prostatom, jer retko prostata boli u tom predelu. Sve jedno nije lose proveriti. Taj bol nije jak sto ti imas i vise te greje izmedju anusa i testisa nego sto boli. Da li imas bol pri izbacivanju semena?

Taj bol sam ja imao godinu dana, dok se nisam nakanio da odem kod lekara, jer nisam vise mogao da sedim!!! I ispostavilo se da imam HLAMIDIJU. Posle prve terapije bol je nestao. Lekove nemoj uzimati na svoju ruku ali bris mozes. Uradi bris na hlamidiju u nekoj proverenoj laboratoriji.
Johnny Cares
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 08, 2008 8:18 pm

Post od Johnny Cares »

Neverovatno.. pre samo par dana, otvorio sam slicnu temu.. Samo sto sam ja "lokalitet" malo drugacije opisao.

Uglavnom bol osecam pre ejakulacije, i za vreme.. Ponekad i nevezano sa tim, tokom dana osetim nesto cudno.. grejanje

NovPrijatelj.. sad mi je lakse kad si ovo napisao. Posto ja takodje imam hlamidiju, i sutra pocinjem sa terapijom. Mozes mi reci koju terapiju si uzimao?

Hvala!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

najbolje da ti doktor kaze sta da uzimas-inace ja sam mislio da se radi antibiogram na klamidiju?
edward
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 23, 2009 7:33 pm

Post od edward »

Ok sve to...ali ja nisam siguran da li osecam tu preteranu toplotu...vise kao da mi je misic zgrcen... nije me bolelo posle ejakulacije.
je l' ste resili svoje probleme?
Iwa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 10:15 am

Post od Iwa »

@vasa
Na nalazu piše samo pozitiv na Hlamidiju, nema antibiograma, tako da lekar prepisuje lek ofrlje... Sad ćemo ovu kombinaciju antibiotika, sledeći put neku drugu...
Odgovori