Ovako...Imam 17 godina.Visoka sam 168,a imam 66kg.Sa 13,14 god dok sam se razvijala sam drzala razne dijete(npr Atkinsonova) i nisam nikada uspela da smrsam...Jedino sto sam uspela je da sam se zeznula skroz u razvoju. Zapravo moj problem su grudi. Pre sam imala velike grudi(uvek vece od svojih drugarica) i onda sam pocela sa dijetama i nekako sam sve prekinula...stala u rastu..a grudi mi se iz dana u dan sve vise smanjuju.Za koj mesec ih mozda vise i necu imati. 2 godine ne drzim nikakve dijete,isla sam 3-4 mes na fitnes..i to je to...
E sad,moje pitanje je sta da radim sa grudima,tj kako da ih malo povecam(inace svaki gram mi se lepi za zadnjicu,butine,stomak i ruke-grudi nikad)! Da li ima sanse da ih nekako povecam??Cula sam da je drugarica pila nesto(proteini,hormoni) sta li su vec...
Problem
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
- Kontakt:
'ebo te, mislim da si omanula temu... Ako je moguce ishranom i ja bi volio cuki savet, jer imam jednu takvu u kuci!
Mani djete, a kalorije trosi na inteligentnije nachine
Mani djete, a kalorije trosi na inteligentnije nachine

http://www.youtube.com/watch?v=X4U7VgUQ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 20, 2009 7:34 pm
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
?
Znash li ishta o anatomiji zenskog tela i razvoju tkiva dojki?
Pre bilo kakvih dijeta i terora na svoj organizam trebalo je da prochitash i nauchish neshto o razvoju i genetskim predispozicijama koje svaka zena nosi u sebi.
Problem koji imash je za psihologa nego za nutricionistu i internet forume.
Pijenje proteina ili bilo kakvih buckurisha ti ne moze dati oblik i velichinu dojki kakvu zelish, a drugaricu puno pozdravi.
Nemam rechi dokle mladi idu, umesto da uzivaju u zdravlju svesno ga unishtavaju i traze hleba preko pogache!
Sta je to sa mladima? Odakle toliko nezadovoljstvo?
Mediji? Chasopisi? Moda? Sta?
Znash li ishta o anatomiji zenskog tela i razvoju tkiva dojki?
Pre bilo kakvih dijeta i terora na svoj organizam trebalo je da prochitash i nauchish neshto o razvoju i genetskim predispozicijama koje svaka zena nosi u sebi.
Problem koji imash je za psihologa nego za nutricionistu i internet forume.
Pijenje proteina ili bilo kakvih buckurisha ti ne moze dati oblik i velichinu dojki kakvu zelish, a drugaricu puno pozdravi.
Nemam rechi dokle mladi idu, umesto da uzivaju u zdravlju svesno ga unishtavaju i traze hleba preko pogache!
Sta je to sa mladima? Odakle toliko nezadovoljstvo?
Mediji? Chasopisi? Moda? Sta?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
- Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
- Kontakt:
Temro, kao sto znate, rijetko se slazem sa Vama, ali ovdje se 100% slazem!
http://www.youtube.com/watch?v=X4U7VgUQ ... re=related
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 20, 2009 7:34 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am
Poslacu ti brosuru
Za Mala Medica:
Vidim da imas 17 godina ...Ovo zbog cega si se javila - ne mogu diskutovati, ali da znas da si do 17 godine trebala saznati dosta toga o svom telu , i nemoj se ljutiti na Tamara sto ti to kaze.
Pogledaj po ovom Forumu- na dva mesta sam ostavljala ovu poruku koju cu tebi reci ...Pogledaj sta pisu zene kojima sam brosuru vec poslala i koje su vec pocele da koriste ono na sta ih ista upucuje> samopregled dojki.
Ovo ti napominjem da ne pomislis da je nekakvo moje glupiranje i sl. a kada je dobijes, proucis je, shvatis da je od koristi> posalji je svojim drugaricama - mislim da je korisna.
Volela bih da je ima sto vise zena ...
Dakle posalji mi u pp tvoju e-adresu .Poslacu ti brosuru : Samopregled dojki,-koja je sacinjena sa ciljem da svaka od nas moze na vreme da otkrije(posumnja) promene u svojim dojkama i zajedno sa svojim doktorom na vreme -dakle u ranoj fazi , otkrije da joj se nesto u dojci desava.BROSURA JE BESPLATNA.
Od BOga ti zdravlje drago dete .R.
Vidim da imas 17 godina ...Ovo zbog cega si se javila - ne mogu diskutovati, ali da znas da si do 17 godine trebala saznati dosta toga o svom telu , i nemoj se ljutiti na Tamara sto ti to kaze.
Pogledaj po ovom Forumu- na dva mesta sam ostavljala ovu poruku koju cu tebi reci ...Pogledaj sta pisu zene kojima sam brosuru vec poslala i koje su vec pocele da koriste ono na sta ih ista upucuje> samopregled dojki.
Ovo ti napominjem da ne pomislis da je nekakvo moje glupiranje i sl. a kada je dobijes, proucis je, shvatis da je od koristi> posalji je svojim drugaricama - mislim da je korisna.
Volela bih da je ima sto vise zena ...
Dakle posalji mi u pp tvoju e-adresu .Poslacu ti brosuru : Samopregled dojki,-koja je sacinjena sa ciljem da svaka od nas moze na vreme da otkrije(posumnja) promene u svojim dojkama i zajedno sa svojim doktorom na vreme -dakle u ranoj fazi , otkrije da joj se nesto u dojci desava.BROSURA JE BESPLATNA.
Od BOga ti zdravlje drago dete .R.
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.
))

Re: Problem
Ne postoji nacin da uvecas grudi nikakvim preparatima. To mozes uciniti jedino plasticnom operacijom i to kada postanes punoletna, premda smatram da je to u ovom slucaju totalno besmisleno. Zao mi je sto uopste razmisljas na taj nacin o svom telu. Mozda se nezadovoljstvo krije negde drugde.MalaMedica napisao:Ovako...Imam 17 godina.Visoka sam 168,a imam 66kg.Sa 13,14 god dok sam se razvijala sam drzala razne dijete(npr Atkinsonova) i nisam nikada uspela da smrsam...Jedino sto sam uspela je da sam se zeznula skroz u razvoju. Zapravo moj problem su grudi. Pre sam imala velike grudi(uvek vece od svojih drugarica) i onda sam pocela sa dijetama i nekako sam sve prekinula...stala u rastu..a grudi mi se iz dana u dan sve vise smanjuju.Za koj mesec ih mozda vise i necu imati. 2 godine ne drzim nikakve dijete,isla sam 3-4 mes na fitnes..i to je to...
E sad,moje pitanje je sta da radim sa grudima,tj kako da ih malo povecam(inace svaki gram mi se lepi za zadnjicu,butine,stomak i ruke-grudi nikad)! Da li ima sanse da ih nekako povecam??Cula sam da je drugarica pila nesto(proteini,hormoni) sta li su vec...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am
za Isidoru
Isidora,
samo sam iskoristila temu da joj kazem za brsuru koju bih volela da i ona sa malim grudima ima kod sebe. Napominjem da je brosura potpuno BRSPLATNA.
U vezi malih grudi ocekujem da ce joj neko kompetentniji od mene odgovoriti.
R.
samo sam iskoristila temu da joj kazem za brsuru koju bih volela da i ona sa malim grudima ima kod sebe. Napominjem da je brosura potpuno BRSPLATNA.
U vezi malih grudi ocekujem da ce joj neko kompetentniji od mene odgovoriti.
R.
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.
))