Problem

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
MalaMedica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 20, 2009 7:34 pm

Problem

Post od MalaMedica »

Ovako...Imam 17 godina.Visoka sam 168,a imam 66kg.Sa 13,14 god dok sam se razvijala sam drzala razne dijete(npr Atkinsonova) i nisam nikada uspela da smrsam...Jedino sto sam uspela je da sam se zeznula skroz u razvoju. Zapravo moj problem su grudi. Pre sam imala velike grudi(uvek vece od svojih drugarica) i onda sam pocela sa dijetama i nekako sam sve prekinula...stala u rastu..a grudi mi se iz dana u dan sve vise smanjuju.Za koj mesec ih mozda vise i necu imati. 2 godine ne drzim nikakve dijete,isla sam 3-4 mes na fitnes..i to je to...
E sad,moje pitanje je sta da radim sa grudima,tj kako da ih malo povecam(inace svaki gram mi se lepi za zadnjicu,butine,stomak i ruke-grudi nikad)! Da li ima sanse da ih nekako povecam??Cula sam da je drugarica pila nesto(proteini,hormoni) sta li su vec...
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

'ebo te, mislim da si omanula temu... Ako je moguce ishranom i ja bi volio cuki savet, jer imam jednu takvu u kuci!

Mani djete, a kalorije trosi na inteligentnije nachine :wink:
MalaMedica
Novi član
Novi član

Post od MalaMedica »

Sto sam promasila temu?Ne znam gde bi onda mogla da je postavim...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

?

Znash li ishta o anatomiji zenskog tela i razvoju tkiva dojki?

Pre bilo kakvih dijeta i terora na svoj organizam trebalo je da prochitash i nauchish neshto o razvoju i genetskim predispozicijama koje svaka zena nosi u sebi.

Problem koji imash je za psihologa nego za nutricionistu i internet forume.

Pijenje proteina ili bilo kakvih buckurisha ti ne moze dati oblik i velichinu dojki kakvu zelish, a drugaricu puno pozdravi.

Nemam rechi dokle mladi idu, umesto da uzivaju u zdravlju svesno ga unishtavaju i traze hleba preko pogache!

Sta je to sa mladima? Odakle toliko nezadovoljstvo?

Mediji? Chasopisi? Moda? Sta?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Temro, kao sto znate, rijetko se slazem sa Vama, ali ovdje se 100% slazem!
MalaMedica
Novi član
Novi član

Post od MalaMedica »

Ja sam ovde dosla da trazim savet,a ne da me neko napada i da mi prica kako sam ugrozila zdravlje,toga sam i sama svesna!!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

No comment!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
mislimsvojimmozgom
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am

Poslacu ti brosuru

Post od mislimsvojimmozgom »

Za Mala Medica:

Vidim da imas 17 godina ...Ovo zbog cega si se javila - ne mogu diskutovati, ali da znas da si do 17 godine trebala saznati dosta toga o svom telu , i nemoj se ljutiti na Tamara sto ti to kaze.

Pogledaj po ovom Forumu- na dva mesta sam ostavljala ovu poruku koju cu tebi reci ...Pogledaj sta pisu zene kojima sam brosuru vec poslala i koje su vec pocele da koriste ono na sta ih ista upucuje> samopregled dojki.
Ovo ti napominjem da ne pomislis da je nekakvo moje glupiranje i sl. a kada je dobijes, proucis je, shvatis da je od koristi> posalji je svojim drugaricama - mislim da je korisna.
Volela bih da je ima sto vise zena ...

Dakle posalji mi u pp tvoju e-adresu .Poslacu ti brosuru : Samopregled dojki,-koja je sacinjena sa ciljem da svaka od nas moze na vreme da otkrije(posumnja) promene u svojim dojkama i zajedno sa svojim doktorom na vreme -dakle u ranoj fazi , otkrije da joj se nesto u dojci desava.BROSURA JE BESPLATNA.
Od BOga ti zdravlje drago dete .R.
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.:)))
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

ne razumem.

devojka se zali da ima male grudi, a vi joj preporucujete samopregled.

mislim, u redu je samopregled, ali ona pita nesto drugo... :-?
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Re: Problem

Post od sunny_n »

MalaMedica napisao:Ovako...Imam 17 godina.Visoka sam 168,a imam 66kg.Sa 13,14 god dok sam se razvijala sam drzala razne dijete(npr Atkinsonova) i nisam nikada uspela da smrsam...Jedino sto sam uspela je da sam se zeznula skroz u razvoju. Zapravo moj problem su grudi. Pre sam imala velike grudi(uvek vece od svojih drugarica) i onda sam pocela sa dijetama i nekako sam sve prekinula...stala u rastu..a grudi mi se iz dana u dan sve vise smanjuju.Za koj mesec ih mozda vise i necu imati. 2 godine ne drzim nikakve dijete,isla sam 3-4 mes na fitnes..i to je to...
E sad,moje pitanje je sta da radim sa grudima,tj kako da ih malo povecam(inace svaki gram mi se lepi za zadnjicu,butine,stomak i ruke-grudi nikad)! Da li ima sanse da ih nekako povecam??Cula sam da je drugarica pila nesto(proteini,hormoni) sta li su vec...
Ne postoji nacin da uvecas grudi nikakvim preparatima. To mozes uciniti jedino plasticnom operacijom i to kada postanes punoletna, premda smatram da je to u ovom slucaju totalno besmisleno. Zao mi je sto uopste razmisljas na taj nacin o svom telu. Mozda se nezadovoljstvo krije negde drugde.
mislimsvojimmozgom
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am

za Isidoru

Post od mislimsvojimmozgom »

Isidora,
samo sam iskoristila temu da joj kazem za brsuru koju bih volela da i ona sa malim grudima ima kod sebe. Napominjem da je brosura potpuno BRSPLATNA.
U vezi malih grudi ocekujem da ce joj neko kompetentniji od mene odgovoriti.
R.
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.:)))
Odgovori