Masine za lasersku depilaciju ? ? ?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
dejanbor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 12:39 am

Masine za lasersku depilaciju ? ? ?

Post od dejanbor »

Interesuje me da li je za kupovinu masina za lasersku depilasiju u nasoj zemlji potrebna neka posebna dozvola?
Ako je potrebna koja je procedura da se dobije?
I zanima me koliko kosta odprilike jedna takva masina???
Unapred hvala. :wink:
dejanbor
Novi član
Novi član

Pomoc

Post od dejanbor »

Da li je moguce da niko nista nezna o ovim masinama.
Planirao sam da otvorim salon, zaposlim neke devojke, pomognem im malo, pa me intresuje da li bih mogao u salonu da imam i lasersku depilaciju i koj je proces da se tako nesto odobri ako se vec odobrava?
Mariska22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 09, 2009 1:24 am

Post od Mariska22 »

dejanbor,
ja sam prilicno nekompetentna da ti dam odgovor na ovo pitanje, ALI jednom prilikom sam na e-bay-u naisla na neke jako jeftine aparate za lasersku depilaciju i deluju mi kao salonski tip proizvoda a ne kucni. :wink:

pogledaj na e-bay sajtu, permanent hair removal "odeljak" i mozda ti to pomogne.
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Re: Pomoc

Post od vojislava »

[/quote] Planirao sam da otvorim salon, zaposlim neke devojke, pomognem im malo, pa me intresuje da li bih mogao u salonu da imam i lasersku depilaciju i koj je proces da se tako nesto odobri ako se vec odobrava?[/quote]

Kako to mislis da rade "neke devojke" i "pomognem im malo"? Zar ne mislis da takva vrsta intervencija nije za kozmeticki salon i zar nije bolje da te intervencije budu pod nadzorom dermatologa?
Nadam se da se u Srbiji ne vracamo u 90-te.
dejanbor
Novi član
Novi član

Post od dejanbor »

Mariska22 napisao:dejanbor,
ja sam prilicno nekompetentna da ti dam odgovor na ovo pitanje, ALI jednom prilikom sam na e-bay-u naisla na neke jako jeftine aparate za lasersku depilaciju i deluju mi kao salonski tip proizvoda a ne kucni. :wink:

pogledaj na e-bay sajtu, permanent hair removal "odeljak" i mozda ti to pomogne.
Hvala puno
dejanbor
Novi član
Novi član

Re: Pomoc

Post od dejanbor »

vojislava napisao:
Planirao sam da otvorim salon, zaposlim neke devojke, pomognem im malo, pa me intresuje da li bih mogao u salonu da imam i lasersku depilaciju i koj je proces da se tako nesto odobri ako se vec odobrava?[/quote]

Kako to mislis da rade "neke devojke" i "pomognem im malo"? Zar ne mislis da takva vrsta intervencija nije za kozmeticki salon i zar nije bolje da te intervencije budu pod nadzorom dermatologa?
Nadam se da se u Srbiji ne vracamo u 90-te.[/quote]

Pa naravno da sam mislio na devojke iz struke, mozda bi mi bio problem naci kvalitetnog dermatologa, ali zar ih svi kozmeticki saloni koji se bave izmedju ostalog i laserskom depilacijom imaju?
Odgovori