Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Interesuje me da li je za kupovinu masina za lasersku depilasiju u nasoj zemlji potrebna neka posebna dozvola?
Ako je potrebna koja je procedura da se dobije?
I zanima me koliko kosta odprilike jedna takva masina???
Unapred hvala.
Da li je moguce da niko nista nezna o ovim masinama.
Planirao sam da otvorim salon, zaposlim neke devojke, pomognem im malo, pa me intresuje da li bih mogao u salonu da imam i lasersku depilaciju i koj je proces da se tako nesto odobri ako se vec odobrava?
dejanbor,
ja sam prilicno nekompetentna da ti dam odgovor na ovo pitanje, ALI jednom prilikom sam na e-bay-u naisla na neke jako jeftine aparate za lasersku depilaciju i deluju mi kao salonski tip proizvoda a ne kucni.
pogledaj na e-bay sajtu, permanent hair removal "odeljak" i mozda ti to pomogne.
[/quote] Planirao sam da otvorim salon, zaposlim neke devojke, pomognem im malo, pa me intresuje da li bih mogao u salonu da imam i lasersku depilaciju i koj je proces da se tako nesto odobri ako se vec odobrava?[/quote]
Kako to mislis da rade "neke devojke" i "pomognem im malo"? Zar ne mislis da takva vrsta intervencija nije za kozmeticki salon i zar nije bolje da te intervencije budu pod nadzorom dermatologa?
Nadam se da se u Srbiji ne vracamo u 90-te.
Mariska22 napisao:dejanbor,
ja sam prilicno nekompetentna da ti dam odgovor na ovo pitanje, ALI jednom prilikom sam na e-bay-u naisla na neke jako jeftine aparate za lasersku depilaciju i deluju mi kao salonski tip proizvoda a ne kucni.
pogledaj na e-bay sajtu, permanent hair removal "odeljak" i mozda ti to pomogne.
Planirao sam da otvorim salon, zaposlim neke devojke, pomognem im malo, pa me intresuje da li bih mogao u salonu da imam i lasersku depilaciju i koj je proces da se tako nesto odobri ako se vec odobrava?[/quote]
Kako to mislis da rade "neke devojke" i "pomognem im malo"? Zar ne mislis da takva vrsta intervencija nije za kozmeticki salon i zar nije bolje da te intervencije budu pod nadzorom dermatologa?
Nadam se da se u Srbiji ne vracamo u 90-te.[/quote]
Pa naravno da sam mislio na devojke iz struke, mozda bi mi bio problem naci kvalitetnog dermatologa, ali zar ih svi kozmeticki saloni koji se bave izmedju ostalog i laserskom depilacijom imaju?