Moguca infekcija grla
Moguca infekcija grla
....imao sam pre nekoliko mesici oralni kontakt sa devojkom i otprilike nedelju dana nakon toga otekli su mi krajnici, dobio sam Penicilin injekcije, malo su se smirili krajnici, ali posle nekoliko nedelja otekle su mi limfne zlezde na vratu koje u pocetku nisu bolele da bi se kasnije osetio i bol. Pio sam Pancef, pa Klindamicil (ako ne gresim u nazivu) radio sam ultra zvuk, ali uvek kada sam ga radio zlezde mi nisu bile otecene. Od nove godine zlezde su mi bili mnogo manje otecenje, u poslednjih nekoliko dana opet mi oticu krajnici i sa njima zlezde, inace grlo mi je sve vreme crveno. U ustima nemama nikakve promene, sem nekih belih tackica na zadnjem delu jezika (za koje je dr ORL rekao da nisu nista opasno). Ujedno imao sam bol u stomaku, ali tek od nove godine, imam i zlezde na preponama uz bol, ako nesto znaci. Temperaturu nemam. Radio sam briseve ubrzo nakon sto su mi poceli ovi problemi, ali bilo je sve ok. Na krvnoj slici je bilo nesto ispod granice (mislim MCH I MCHC), video je to hematolog i rekoa da to nije nista, da bi me uputio da radim EB virus, koji je negativan. radio sam i HIV test , koji je takodje negativan. Inace nisam rekao lekarima da sam imao oralni i da je ovo mozda posledica istoga, ali namerav da kazem pri prvoj kontroli. Ako je moguce da mi neko kaze sta bi ovo moglo jos da bude, koji test da uradim, da bih odmah ujedno odneo i te rezultate testova hematologu. hvala unapred
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Jesu li ti radjeni brisevi grla?
Bris i onda znash shta je izazvalo infekciju, ne znam bash koliko bih povezivala uz taj odnos, infekciju si mogao da pokupish bilo gde i bilo kada pre toga.
Bris i onda znash shta je izazvalo infekciju, ne znam bash koliko bih povezivala uz taj odnos, infekciju si mogao da pokupish bilo gde i bilo kada pre toga.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
uradio sam danas bris nosa i grla...ocekujem rezultate sledece nedelje,...inace vec sam radio bris, ali doktorica mi je dala opet upus za bris jer sam prethodni bris radio posle injekcija, pa valjda to moze da utice na rezultate, a inace poslednji lek za grlo sam popio 30. novenbra....videcu u utorak, nadam se da ce mi konacno naci nesto....