Gde je neuropsihijatar?

Pitanja i predlozi vezani za ovaj forum. Ukoliko želite da otvorimo novu temu, predložite to ovde.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Odgovori
Tara Ana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 26, 2005 11:49 pm

Gde je neuropsihijatar?

Post od Tara Ana »

Zasto na neuropsihijatriji nema odgovora psihijatra, vec se samo razmenjuju iskustva onih koji imaju problem (naravno i to je dobro ali je i mac sa dve ostrice jer se razmenjuju saveti o lecenju) ?Ovo pisem i zbog onih koji bi da postave i neko "strucnije" pitanje ! Pozdrav!
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od admin »

Zato sto se prethodni moderator foruma "Neuropsihijatrija" zbog velikog obima posla i obaveza povukao. Na zalost, taj forum je vrlo specifican i tesko je pronaci saradnika za njega.
Tomcraft
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 13, 2006 6:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Tomcraft »

Da, admin je potpuno u pravu...Tesko je jednom coveku(strucnjaku) da odgovori na gomile pitanja vezanih za neuropsihijatriju i psihicke probleme iz vise razloga.Prvo, mnogo ljudi ima psihicke probleme i ipak bi i pored potencijalnog psihijatra (ako ga imaju ) , i ovde da postave pitanje i dobiju neki strucan odgovor.Drugo, svaki covek je individua i tu je tesko dati savet zbog gore prvog navedenog primera. I trece, tesko je dati bilo kakav pravi strucan savet ako se osoba koja postavi pitanje nevidi licno, to je u psihijatriji osnovno, pogotovo ako je problem ozbiljne prirode.To je moje neko misljenje,ali se ISKRENO nadam da ce se uskoro pojaviti neko ili vise strucnih lica iz oblasti neuropsihijatrije koji ce biti voljni da pomognu koliko mogu ili makar daju savet osobama koje imaju psihickih problema.
Ja imam relativno ozbiljan psihicki problem, koji je vremenom presao u poremecaj i iskreno se nadam da ce se deo foruma Neuropsihijatrija sa strucnim licima uskoro ponovo otvoriti, da mogu postaviti pitanja vezana za moj poremecaj. Imam psihijatra, ali isto tako i gomilu nedoumica oko njega i njegove "strucnosti", pa bi mi neki STRUCAN odgovor ili makar savet dobro dosao
Veliki Pozdrav
Odgovori