Ova pojava mi se događa već par godina.
Naime, sadržaj sperme je veoma čudan, i to me brine sve više i više.
Osim same tečnosti, u spermi se nalazi i želatinasta masa. Ona izgleda neverovatno pravilnog oblika - kao da je posledica formiranja želea u samoj prostati ili nekoj odvodnoj cevi (samo moja nagađanja) - i najčešće ima više 'jedinica' želea.
Procenat želea varira od perioda do perioda.
Prilikom jedne konsultacije sa prijateljem, saznao sam da se i njemu dešava identična stvar.
Interesuje me da li je ova pojava poznata u svetu medicine, da li je opasna tj. kako se leči, i koliko uticaja ima unošenje THC-a na ovu pojavu (konzument sam već preko 10 godina)?.
želatinasta masa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 13, 2008 2:53 pm
-
- Novi član
redovan?
redovan ne mora da znaci i dovoljan----no ne mora biti to u pitanju-mozda je nesto drugo u pitanju-neka upala,bakterije,lekovi i ko zna sta jos mada ne verujem nesto ozbiljno.
Da bi bio siguran otidji kod urologa-on ce ti najbolje reci.
OVO JE SAMO FORUM
Da bi bio siguran otidji kod urologa-on ce ti najbolje reci.
OVO JE SAMO FORUM
-
- Novi član
o tome se i radi...mislio sam, ovo je forum, i neko će mi reći išta o mojoj situaciji - ozbiljno je, nije, idi proveri se pod hitno, ili nemoj da brineš to je uobičajena pojava itd.
ovako, ama baš ništa od strane stručnih lica, samo podrška i komentari gostiju foruma, na kojim sam im izrecivo zahvalan
slabo....

ovako, ama baš ništa od strane stručnih lica, samo podrška i komentari gostiju foruma, na kojim sam im izrecivo zahvalan
slabo....

Javi te se za misljenje
Nije u pitanju apstinencija bar u mom slucaju, ja odnose imam redovno, skoro svaki dan. Dali vam se javlja blagi bol u predelu uda, uretre, posle ejakuliranja. Tup, blagi bol koji nestane ubrzo. Inace sperma mi nije zuckaste boje vec bele, pomisljam da nije mozda neki poremecaj u prostati ili sta vec. Za par dana idem da radim spermogram pa onda kod urologa pa javljam sta je u pitanju. Mada sam jednom pitao jednog urologa i rekao mi je da je to normalno, kaze kod vas mladih je gusta a kod nas staraca je retka. Sumljam da me je razumeo.
....
Koliko ja znam to nije nista opasno jer se i meni to desava vec sigurno 4-5 godina da ponekad u spermi nakon ejakuliranja primjetim kao male zelatinaste grudvice neka bijele nekad zuckaste....Koliko ja znam o tome to je sve zbog praznjenja.Ne radi se samo o redovnom sexu i svakodnevnom praznjenju,vec o tome da li se potpuno ispraznite da li ostaje nesto iza.
Ja ne obracam paznju na to,jer mi je sperma nekad sa tim a nekad bez i to vec dugo....
Bez brige!!!

Ja ne obracam paznju na to,jer mi je sperma nekad sa tim a nekad bez i to vec dugo....
Bez brige!!!