Bol u levoj nozi ispod lista

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
reject
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 17, 2009 6:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Bol u levoj nozi ispod lista

Post od reject »

Ne znam kako da opisem tacno mesto bola, negde u dnu lista leve noge ali na unutrasnjoj strani. Sad posto nemam pojma, lupam, mislim da je tu ta arterija i mislim da me bas ona boli, osecam kako mi pulsira tu. Aktivno treniram, a bol osecam samo dok sam nezagrejan, a kasnije me popusta. Planiram da u ponedeljak posetim lekara da vidim sta je to, ali me zanima cisto neko misljenje strucnih ljudi odavde.
Hvala unapred na odgovorima
pozdrav
tesla_001
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 18, 2009 10:54 am

Post od tesla_001 »

Postoji mogucnost da je kicma u pitanju (diskus hernija). Ja imam sa tim problema i bol je u listu kao manji grc. I kod mene isto pulsira, ustvari to zovu podrhtavanje misica. E sad probaj povuci ruku po listu i prstima noge, pa vidi dali ti je osjecaj dodira umanjen. U koliko bude diskus hernija slijedi ti za pocetak fizikalna terapija.
Pozdrav
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Imate li vishak kilograma?

Kada se prvi put javio bol?

Koliko chesto se javlja?

Postoji li bol pri podizanju na prste, sa obe noge i posebno na jednoj nozi?

Pre sam za to da je u pitanju ligament, ali chekamo odgovore na pitanja.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
reject
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 17, 2009 6:00 pm

Post od reject »

Ne bih rekao da je kicma. Nemam nikakve grceve, osecam bol samo u jednoj tacki na nozi.
Nemam. Visok sam 193cm, tezak 85 kg.
Bol se prvi put javio kada sam poceo intenzivnije da treniram, odnosno svaki dan sem nedelje, a vec duze vreme treniram 4 dana u nedelji. Treniram kik-boks.
Javlja se kad iznenada potrcim sprint (da stignem autobus napr.), tj. samo dok sam nezagrejan, na pocetku treninga, kasnije kad se zagrejem ne osecam nista.
Ne boli me nista kad se podizem na prste.
Eto to je to, cekam vas odgovor.
Hvala jos jednom svima na odgovorima.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

ligamenti najverovatnije, nezagrejani trenirate tako agresivan sport bez prethodnog iskustva u istom...sudjeno je da dodje do povrede.

predlazem da stopirate aktivne treninge bar 3 nedelje a kad aponovo pochnete NIKADA NE ZAPOCHINJITE TRENING NITI BRZO TRCHANJE BEZ ZAGREVANJA.

Osecam se kao papagaj, koliko sam puta samo na ovom forumu ponovila vaznost zagrevanja tkiva pre velikih napora...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori