Pomoc - neprijatan miris pri erekciji
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Pomoc - neprijatan miris pri erekciji
Pa ovako, primetio sam da u zadnje vreme kad imam erekciju da se oseca uzasno jak miris koji nije prijatan! Ne znam o cemu se radi, da li bi neko mogao da kaze sta trebam da uradim, mazem neku kremu,sta god... Sto se tice moje higijene, ona je uredno vodjena cak i previse, jer covek kad oseti neprijatan miris prvo se zapita za to! Molim pomoc nekog strucnog ili nekog ko se susretao sa tim! Hvala unapred.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nema potrbe da non stop perkas u cilju da odstranis neprijatan miris jer najverovatnije je da postoji neka infekcija koja se pranjem nece skloniti.
Potrbno je da odes kod urologa koji ce ti dati uput za bris glansa da se vidi da li je stvarno infekcija u pitanju.
Sve ostalo je glupo da radis,da peres,da mazes bilo sta jer u stvari ne znas sta lecis,miris ne dolazi sam od sebe nego se tu znaci nesto desava.
Potrbno je da odes kod urologa koji ce ti dati uput za bris glansa da se vidi da li je stvarno infekcija u pitanju.
Sve ostalo je glupo da radis,da peres,da mazes bilo sta jer u stvari ne znas sta lecis,miris ne dolazi sam od sebe nego se tu znaci nesto desava.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.