Pomoc, savet, sta god...

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Cage
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 11, 2009 2:41 pm

Pomoc, savet, sta god...

Post od Cage »

Pozdrav dobri ljudi. Prvo Vam moram cestitati Novu Godinu i Bozic. Da budete zdravi i uspesni u 2009.

Imam neki problem, mozda vise u glavi, posto sam klasicni hipohondar, plasim se svega i od svega pravim cirkus, bar sto se zdravlja tice.

Elem, pre nekih desetak dana sam sasvim slucajno opipao neko cudo ispod desne dojke, tvrdo i nepomicno, ne boli uopste, mogu cekicem da ga udaram, deluje nao neka zlezda, nesto sto sam imao na vratu godinu, dve, ako ne i jace. Imam 23 godine i 120 kg, sto znaci da sam elegantno popunjen, pa ta "zlezda", kako vec, ne moze da se vidi na prvi pogled vec moram podici ruku da bih video, sto znaci da se vidi samo kada je zategnuta koza. Uplasen sam ljudi, svasta mi prolazi kroz glavu, pa sam morao da dodjem ovde i zatrazim savet i vase misljenje. Imam neki grip 4,5 dana, i cim me prodje planiram da odem na pregled. Ne znam da li je bitno, ali ja sam pre nekih mesec dana reda radi uradio kompletnu krvnu sliku i urinokulturu. Svi rezultati su bili odlicni, i to me tesi, daje nadu da ovo nije opasno i da je proci, bas kao i ono na vratu. Bio sam uzasno neaktivan do skoro, pa sam poceo da trckaram, igram basket, vozim bicikl i tek posle toga sam primetio to cudo koje, mozda, imam ceo zivot, ko zna...
Evo 2,3 slike, valjda cete videti sta je. Recite mi, molim vas, sta da radim i kako ovo izgleda vama?

http://img57.imageshack.us/my.php?image=dsc00323pe3.jpg
http://img242.imageshack.us/my.php?imag ... 324hk3.jpg

Ja se izvinjavam ako sam pogresio podforum.
Cage
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 11, 2009 2:41 pm

Post od Cage »

Mora da sam pogresio podforum cim se niko ne javlja. :lol:

Elem, sve je Ok, bio sam kod kardiologa i radiologa i uradio ultrazvuk dojke, pomalo pluca, EKG i ultrazvuk srca. Imam neko masno tkivo, cak sam dobio i sliku, razmisljam da je saljem kao razglednicu...Za 6 meseci mogu da dodjem na pregled, a do tada moram malo da se reaktiviram, setam, ne samo da blejim, itd. Srce mi je super, pluca k'o Bog, ali i dalje ne razmisljam da se vratim cigarama.

Srecna Srpska Nova!
Odgovori