Polip u nosu

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
gogi999
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 9:57 pm

Polip u nosu

Post od gogi999 »

Postovani,
moj sin ima 20 godina i ima polip u nosu.Inace imao je u detinjstu cescih prehlada a pre par godina jaku upalu sinusa.Polip je otkriven slucajno pre dve godine i koristi sprej Nasonex skoro cele godine sem leti.
Trebao bi ici na kontrolu a bojim se jer lekar je prosli put predlozio operaciju.Kaze da polip hoce i da se obnovi,tako da ne znam vredi li maltretiranje s operacijom.
Gde je najbolje otici i kome se prepustiti?
Hvala.
gogi999
Aktivan član
Aktivan član

Post od gogi999 »

evo,preporucili mi prof.Dergenca,radi i privatno na Senjaku.
gogi999
Aktivan član
Aktivan član

Post od gogi999 »

Jel imao neko iskustva sa polipom u nosu?Kako ,koliko dugo ga je imao?Jel operisao?Kod koga je operisan?Kakav je oporavak?
Svako iskustvo mi je znacajno?
Kad je sin skoro hteo da da krv i kad im je rekao da ima polip u nosu oni nisu hteli da uzmu jer to ,navodno,moze biti maligno...
naravno,oni kontrolisu valjda krv davaoca i kakve veze ima polip u nosu sa davalnjem krvi?I sta da nije rekao da ima poli?Dali bi mozda neko ko primi njegovu krv oboleo od polipa?Svasta!Neka proba neko kompetentan da mi objasni!
gogi999
Aktivan član
Aktivan član

Post od gogi999 »

Jel imao neko iskustava sa polipom u nosu?
Odgovori