....

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
janjicbranka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 10:26 pm

....

Post od janjicbranka »

U vezi sam sa jednim deckom vec 5 meseci,problem je u tome sto je on jos uvek nevin,pokusali smo imati odnose,ali on ima problem,ne moze da mu se digne.Ima 23godine.Sta da radimo.Vec je bio kod doktora i rekao mu je da je sve ok,ali mi ne znamo sta da radimo.Kako da mu pomognem?Hvala unapred!
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Eee, Branka moja draga, ja bi Vam rado pomogao, ali sam u dalekoj Africi.

Elem, sta je momak cekao do 23... Jeli se njemu uopste nedize ili samo kad pokusava sa Vama? Bojim se da cete Vi tu morati uzeti stvar u svoje ruke, malo ga opustiti, casica pica, malo prljave maste, malo inicijative i nadam se pune ruke posla :lol:
Naravno, ubacujte mu sto vise celera, jer kako kaze nas narod, kad bi muskarci znali koliko im znaci, trazili bi ga na kraju sveta, a kad bi zene znale koliko muskarciam znaci, sadile bi ga na svakom cosku!
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Stani bre sad ponovo procitah :o :o :o ... 5 meseci ste zajedno a nista :roll: :roll: :roll: , mrak, tama??? Ili je neki error kod tebe ili kod njega... mozda te voli onako, kao sto ja volim neke stvari a ne privlace me erotski.
Svakako bi se posvetio njegovom problemu, ali bih se odvrnuo i na Vas!
Odgovori