drhtanje ruku
Moderatori: moderato, admin, vlada99
drhtanje ruku
da li je moguce izleciti drhtanje ruku?To kod mene traje od kad znam za sebe tacnije prvi put od kad se secam da mi se tresu ruke bilo je u IV,V razredu osnovne skole.E sad problem je i u tome sto mi se desna trese vise nego leva "zvucim k'o neka baba":D ali ja misli da to ima neke veze sa operaciom ruke koju sam slomio 1999 god,mada znam da ima veze i sa "glavom" posto imam tripove kad me neko gleda kada radim nesto sa rukama tipa:potpisivanje,kucanje,kada jedem tj. kada koristim pribor za rucavanje onda se bas tresssssuuuu itd... pomazite sta da radim kome da se obratim???
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 13, 2004 2:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
forum funkcionise pristojno, pogotovo kad najvece pricalice nisu na odmoru ili (ne daj boze) u losoj fazi.
Ako je tvoj jedini problem tresenje ruku (iz bilo kog razloga), bas ti zavidim. U svakom slucaju, ako ti to smeta, svrati kod neuropsihijatra. Nije, strasno, ja sam juce bila prvi put (u Palmoticevoj) i ispricali smo se lepo u cekaonici (skoro da nije bilo potrebe da ulazim u ordinaciju). Od svih stvari koji me godinama muce, dobila sam odbranu u vidu bromazepama (leksilijum) 3 x dnevno. Ali, videcemo... Mozda ti pomogne, u svakom slucaju nebi trebalo da skodi (ukoliko te ne isprepadaju slucajevi u cekaonici).
Pozdrav, Lidija
Ako je tvoj jedini problem tresenje ruku (iz bilo kog razloga), bas ti zavidim. U svakom slucaju, ako ti to smeta, svrati kod neuropsihijatra. Nije, strasno, ja sam juce bila prvi put (u Palmoticevoj) i ispricali smo se lepo u cekaonici (skoro da nije bilo potrebe da ulazim u ordinaciju). Od svih stvari koji me godinama muce, dobila sam odbranu u vidu bromazepama (leksilijum) 3 x dnevno. Ali, videcemo... Mozda ti pomogne, u svakom slucaju nebi trebalo da skodi (ukoliko te ne isprepadaju slucajevi u cekaonici).
Pozdrav, Lidija
ma ne bojim se ja neuropsihijatra nego mrzime da odem u studentku ambulantu i kad god odem ili su na odmoru ili zaboravim ili nisu tu!U svakom slucaju morao bi da odem kod doktora ali me prvenstveno interesovalo da li se moze izleciti.Uh... dobro je da moze ono stvarno me sramota tih mojih ruku ,ovako krshan covek a ruke mu se treessssuU svakom slucaju, ako ti to smeta, svrati kod neuropsihijatra. Nije, strasno, ja sam juce bila prvi put (u Palmoticevoj) i ispricali smo se lepo u cekaonici (skoro da nije bilo potrebe da ulazim u ordinaciju