Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
VEC DVA MJESECA LEZIM U KREVETU I IMAM NESNOSLJIVE BOLOVE..IDEM NA TERAPIJE ALI MI NISTA NE POMAZE..DOKTOR KAZE DA JE ISIJAS A SAD SAM OBAVIO MAGNETSKU REZONANCU I OVO SU NALAZI..AKO NETKO MOZE DATI SVOJE MISLJENJE BIO BI MU ZAHVALAN....Kod MR L-S kralješnice na učinjenim transverzalnim i sagitalnim presjecima primjenom različitih tehnika snimanja trupovi kralješaka primjerene su visine,oštro ocrtanih kontura.Degeneracija diska L4-L5 i L5-S1 uz subhondraklnu osteosklerozu pokrovnih ploha trupova L4 do S1. U razini L4-L5 dorzomedijalna protruzija diska sa širenjem desno uz kompresiju duralne vreće.U razini L5-S1 dorzolateralna ekstruzija diska lijevo,širi se prema kranijalno,komprimira korijen i duralnu vreću.Konus medularis vidljiv u razini L1 kralješka..ZAKLJUČAK: MR L-S kralješnice pokazuje u razini L5-S1 dorzolateralnu ekstruziju diska lijevo,koja se širi prema kranijalno,komprimira korijen i duralnu vreću.U razini L4-L5 dorzomedijalna protruzija sa širenjem desno uz kompresiju duralne vreće..Zbog promjene na L5-S1 svakako se preporuča pregled neurokirurga..
Imam 31 godinu i prije 6 godina sam prvi put osjetio bolove..tad sam isao na injekcije 10 dana i na terapije i od tada se povremeno pojavljivali bolovi..ali nikad ovako..