Imam 23 godine i imam jedan nesvakidašnji problem.
Imam (valjda) "peyronie's disease".
Iako se zna da od ove bolesti oboljevaju u 99% slučajeva muškarci stariji od 50 godina, eto desi se i mlađima...valjda....
Preko interneta sam se dopisivao sa 3 lekara, urologa. Sva trojica su mi rekli da se: "...HTINO trebam javiti urologu i da reišm problem što pre!..."
za one koji neznaju i smara ih da ukucajvaju po guglu šta je ovo, ukratko to je neuobičajno zakrivljenje penisa, sa najčešćim uglom većim od 40-50°. Muškarci koji imaju ovaj problem nemogu imati normalan ili uopšte nikakav seksualni odnos. Ja imam 23 i uskoro ću 24 godine, i zbog ovoga problema sam još nisam imao seksualni odnos.
e sad,...ja navodno ovu bolest nisam dobio "juče" , već sam imao zakrivljen penis i pre puberteta, a tokom puberteta zakrivljenje je postajalo sve naglašenije. Neverujem da i deca od 10-14 godina mogu da obole od ove bolesti.
Kako god...ja ovim lekarima neverujem i operacija u običnoj nekoj klinici me plaši trajnog oštećenja ili trajne impotencije.
Čuo sam za akadmika prof. dr Savu Perovića, koji je jedan od najboljih stručnjaka u svetu u vezi ovih i sličnih problema.
Molio bih ako mi neko može pomoći kako da dođem do prof. dr Save Perovića. JA sam pronašao njegov web sajt, ali je sve na engleskom

http://www.savaperovic.com/
Ako postoji neki način kako da stupim u kontakt s pofesorom, molim neka mi pomogne i odgovori na moju temu.
hvala.