peyronie's disease

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
STALKER
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 21, 2008 7:54 pm

peyronie's disease

Post od STALKER »

Prvi put pišem na ovome forumu.
Imam 23 godine i imam jedan nesvakidašnji problem.
Imam (valjda) "peyronie's disease".
Iako se zna da od ove bolesti oboljevaju u 99% slučajeva muškarci stariji od 50 godina, eto desi se i mlađima...valjda....
Preko interneta sam se dopisivao sa 3 lekara, urologa. Sva trojica su mi rekli da se: "...HTINO trebam javiti urologu i da reišm problem što pre!..."

za one koji neznaju i smara ih da ukucajvaju po guglu šta je ovo, ukratko to je neuobičajno zakrivljenje penisa, sa najčešćim uglom većim od 40-50°. Muškarci koji imaju ovaj problem nemogu imati normalan ili uopšte nikakav seksualni odnos. Ja imam 23 i uskoro ću 24 godine, i zbog ovoga problema sam još nisam imao seksualni odnos.

e sad,...ja navodno ovu bolest nisam dobio "juče" , već sam imao zakrivljen penis i pre puberteta, a tokom puberteta zakrivljenje je postajalo sve naglašenije. Neverujem da i deca od 10-14 godina mogu da obole od ove bolesti.
Kako god...ja ovim lekarima neverujem i operacija u običnoj nekoj klinici me plaši trajnog oštećenja ili trajne impotencije.
Čuo sam za akadmika prof. dr Savu Perovića, koji je jedan od najboljih stručnjaka u svetu u vezi ovih i sličnih problema.
Molio bih ako mi neko može pomoći kako da dođem do prof. dr Save Perovića. JA sam pronašao njegov web sajt, ali je sve na engleskom :-?

http://www.savaperovic.com/

Ako postoji neki način kako da stupim u kontakt s pofesorom, molim neka mi pomogne i odgovori na moju temu.
hvala.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

adresa, sa sajta prof. perovica je [email protected]
Mobivita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 18, 2008 10:24 pm

Post od Mobivita »

Ja isto imam nesto slicno, penis bi eksplodirao ako bi se malo nize probao da spusti, tako da je tesko koristiti ga.Samo ne znam da li je to peyronie's disease ili nesto kao Priapism koji se vraca nazad.

Pocelo je nakon povrede glave i repnog dela kicne. Sasvim sam siguran da je to od povrede repnog dela kicme. Probao sam muscarinic antagonist i popravlja se dok lek traje, isto se dogadja i sa Ca l-channel blocker kao npr nifelat, roditelji mi piju lekove protiv pritiska pa sam odatle probao,sigurno ima i boljih ali to mi je bilo pri ruci.
Odgovori