Depresija u trudnoci

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
golic.maja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 20, 2008 7:50 pm

Depresija u trudnoci

Post od golic.maja »

Trudna sam 3 i po meseca, trenutno odrzavam trudnocu, sto znaci lezim po ceo dan, a ni psihicki se ne osecam bas najbolje. Znam da je placljivost i razdrazljivost u trudnoci uobicajena pojava zbog rada hormona ali pored toga sto na momente burno reagujem uglavnom sam depresivna.Po prirodi ne spadam u depresivan tip zene.Iako sam zelela ovu trudnocu pocela sam sebi da postavljam pitanja da li sam u stanju da je iznesem kako treba i da sutra budem sposobna i zadovoljna majka. Plasim se i da me ne uhvati postporodjajna depresija, s obzirom da se vec sada osecam lose. Inace imam vec jedno dete, u prvoj trudnoci nisam imala nikakvih problema, cak sta vise osecala sam se bolje nego ikad. Da li ce me proci ili treba da potrazim pomoc?
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zmaj76 »

Majo,na pogresnom si podforumu,postavi isto pitanje na pf ginekologija ili pitanja i odgovori...ali ne ocekuj mnogo,mislim da ipak moras da se obratis lekaru,sve najbolje,pozdrav
:wink:
Odgovori