Problem sa opadanjem erekcije u trenutku penetracije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
potrebna pomoc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 07, 2008 5:32 pm

Problem sa opadanjem erekcije u trenutku penetracije

Post od potrebna pomoc »

Sa devojkom sam preko godinu dana. Jednostavno kada treba da imamo odnos meni se "spusti" cim treba da dodje do penetracije. Taj problem nisam imao ranije.

Imam redovne jutarnje erekcije koje mogu da potraju ponekad i po sat vremena. Nemam nikakav problem sa mastrubacijom. Pusim cigarete aktivno vec 2 godine. Ovao stvarno utice na mene cak se i plasim kada bih trebao da imam odnos sa nekom drugom devojkom da ce se problem opet ponoviti.

Stvarno mi je potrebna pomoc.

hvala
potrebna pomoc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 07, 2008 5:32 pm

Post od potrebna pomoc »

Inace imam 19 godina.
Markoni88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 10:39 pm

Post od Markoni88 »

Takodje...imam 19 god....i opada erekcija u trenutku penetracije....jedino imam punu erekciju u pozi kad je devojka gore... pomagajte...
sloklek
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:23 am

ne brinite

Post od sloklek »

ma to se i meni desavalo. najvaznije je da se samo opustite i da ne mislite o tom problemu. skoncentrisite se na vasu curu, na njeno telo, razmisljajte o njenim oblinama. ako pak ne ide, zadovoljite curu rukom, ili nekako drugacije. ona ce vam biti zahvalna, vi cete se opustiti i sledeci put ce biti bolje.
medaomg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 4:37 pm

Post od medaomg »

i ja isto imam slican kao problem kao i vi momci.imam18.imam dobru erekciju u toku predigre,cak bude spremam i dok se samo ljubimo ali kada je vreme za penetraciju spusti se i penetracija nije moguca.ako neko ima iskustva da mi kaze kako da se ovaj problem resi..
Odgovori