Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Ja imam preosetljiv glavic od kad znam za sebe a imam 32 godine, a nemam fimozu ili nesto slicno, jednostavno mi je glavic ceo zivot prekriven kozicom kad nije u erekciji i kad nemam odnos, a ako ga otkrijem vrlo mi smeta trenje, dodir sa bilo cim, rukom, kozom, vesom itd. Mada cak i kad ga otkrijem glavic unutar gacica kozica se vrlo brzo vrati dal zbog navike ili zbog duzine i kolicine kozice, ali u svakom slucaju je jako neprijatno.
Da li postoji neka krema ili preparat koji moze pomoci a da nije lokalni anestetik, jer pri erekciji osetljivost se smanji i ne prestavlja u 90% slucajeva problem, tako da mi ne treba neki anestetik nego nesto sto ce smanjiti generalno taj neprijatan osecaj
pa problem je u toj preosetljivosti, prosto odrzavanje licne higijene je vrlo neprijatan da ne kazem bolan proces, a i ta preosetljivost hoce nekad da dovede recimo do prevremene ejakulacije ili jos gore dodje ponekad do opadanja erekcije zbog malo gaceg pritisa ili otpora