OTOK, OPERACIJA FIMOZE...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
consi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 11, 2008 8:46 pm

OTOK, OPERACIJA FIMOZE...

Post od consi »

LJUDI POMOC!?
40. MI JE DAN OD OPERACIJE FIMOZE, SVE JE ZARASLO, DO PRE PAR DANA SAM DODUSE CEDIO GNOJ IZ RUPICE ISPOD ODSECENOG FRENULUMA (ostatak koncica), NA KONTROLI MI JE SVE TO ISCEDJENO I NEMA GNOJA...JOS UVEK IMAM OTOK NA DONJOJ STRANI, MINIMALNO SAM OBREZAN I U EREKCIJI NE MOGU VALJDA ZBOG OTOKA DA PREVUCEM KOZICU VISE OD POLA GLAVICA!?
KAD PREVUCEM U OPUSTENOM STANJU PA POSTIGNEM EREKCIJU, OZILJAK ME BOLI, A OKO NJEGA JE KOZA TVRDA, NADUVENIJA I JOS UVEK CRVENA...
MOLIO BIH ZA SAVET, NEKO KO IMA SLICNOG ISKUSTVA ILI SAVET NEKOG DOKTORA?

HVALA PUNO UNAPRED!
banex23
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 26, 2008 1:22 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od banex23 »

E Consi sta si uradio,sta ti kaze doca koji te je operisao?
consi
Stalni član
Stalni  član

Post od consi »

Oooooooooo, de si Banex, kako je? Jel kod tebe sve ok?
Meni je 42. dan, sinoc sam imao odnos, sa onako sve obavijenom kozicom oko glansa... (viri pola kao keru)
Ne mogu je prevuci u erekciji, nema sanse...
Doktor kaze kad padne otok onda ce kao moci, plus proteklih nedelju dana mazem oziljak Saljicevom mascu, da se po recima doktora razmeksa i da moze da bude elasticniji jer je tako i jednom pacijentu bilo, stezao ga je oziljak pa je mazanjem popustio...
Donja polovina glansa ima maltene isti otok kao na pocetku, tvrd je, kao i ona spoljna koza, to malo smeta pri zavrtanju cak i kad je opusten...
Moj neki zakljucak (posto je covek samom sebi najbolji lekar) je da sporije zarasta jer je sve to sakriveno pod kozom, pa se stoga malo i kajem sto nisam uradio totalno obrezivanje...
E. da, sinoc mi je opet iscureo gnoj iz onog duplog mesa, a bas mi izgleda kao da se sve spojilo. Rekose mi prosle nedelje nakon cedjenja da dodjem ako se opet javi pa cu otici...
Pozdrav, sve najbolje
banex23
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 26, 2008 1:22 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od banex23 »

E Consi pa bas te hoce,nema sta.Pa pitaj docu da li ti je radio obrezivanje da bi te resio fimoze ili da bi je napravio.Razmisli da posetis nekog drugog urologa i konsultuj se sa njim,pa makar i po cenu da opet prodjes sve nanovo,a ne fora sve zaraste i kozica opet zeza.To sto ti gnoji bas i nije normalna pojava,verovatno je ostalo neko parcence konca.
Kod mene je sve ok,malo sam ovih dana preterivao sa sexom pa mi je malo oziljak otekao i pocrveneo,ali sve je lepo sraslo i nema nekog veceg oziljka,malo je veca razlika u boji koze i one sluzokoze ispod glansa.Kod mene je doca mogao da skine jos bar dva cm koze da bi bio zategnut u erekciji,ali ni ovako nije lose jer se koza sama povukla i sada vise neprekriva glans uopste ni u opustenom stanju.Privikao sam se na osetljivost i to vise nije problem,i mazem onaj contratubex i nevidim neka poboljsanja,blago receno voda bez boje.Moj zakljucak je da je mnogo bolje biti obrezan i osecaj se negubi.Pozdrav!!!!!
consi
Stalni član
Stalni  član

Post od consi »

Banex do jaja, nov si covek!
A ne da me bas hoce, nego sam i prosli mesec kad me je ono svrbelo po jajima i po spoljnoj kozi mazao nekim od strane doktora preporucenim kremama, a onda valjda od njih dobio koprivnjacu pa se osuo po celom telu...i bio na lekovima...
Ocu da poludim, sutra idem na kontrolu da vidim sta je to, bas sam nervozan i ljut. Moram jos i da cekam da se sve smiri, pa da vidim kako ce biti, pa tek onda ako ne valja, nanovo, ali na najvece moguce obrezivanje!
POZDRAV SVIMA, A PREPORUKA LJUDIMA S FIMOZOM:
OBREZUJTE SE DO KRAJA, ILI STO SE KAZE ZA SVE PARE!
consi
Stalni član
Stalni  član

Post od consi »

BANEX, zaboravih da ti kazem, letos sam skidao neki mladez pa sam od dermatologa dobio neki gel URIAGE, koji je oziljak lepo iznivelisao i izbledeo, pa vidi o tome, mozda je ok...
Odgovori