Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.
cerka mi ima 9 godina danas smo izasli iz bolnice ali dijagnoze nema imala je temperaturu 40,1 labo analize su bile SE47 LE33,7(seg94%lym 4,0% mon1%)er 4,84 hg134 trombociti272 urea2,1 glikemija 5,51 k4,o SGOT 16 SGPT32 CRP 151,1 URINmalo bakterija 1oleukocita redak er posle drugog dana davanja longacefa uradjena je krvna slika i leukociti su spali na 8.2 daljne labaratorijske analize nisu radjene jer dete je dva dana bilo afebrilno i pustili su nas bez dijagnoze jer nisu i neznaju sta je u pitanju mozete li mi makar malo pomoci jer me plasi visina CRP i LEUKOCITA
Po mom misljenju to je bila neka jaca bakterijska infekcija, sto ukazuje sedimentacija , CRP i naravno LE. Pratite Le, sada su ok, i proverite CRP.Bas me cudi da ga nisu radili posle longacefa.,Jesu li radili bris grla?