Izlecena klamidija...peckanje...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
qwerty
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 11:27 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Izlecena klamidija...peckanje...

Post od qwerty »

Navodno klamidija je izlecena i kod mene i kod partnerke. Ovih dana smo radili test i kod nje je negativan, ja nisam radio bris zato sto je doktorka rekla da nije potrebno...Znaci, lecili smo se jos u aprilu...klasicna terapija hemomicinom i doksiciklinom...Od tada ona je uradila jedan testa u jlu-negativan i pre nekoliko dana-takodje negativan...Ja nisam davao bris kao sto sam i rekao...ALI, postoji neprijatnost pri mokrenju koja se manifestuje peckanjem uglavnom ujutru...Ako neko moze da mi kaze nesto vishe o tom peckanju??? Ponavljam test nisam radio jer navodno nije bilo potrebe da oboje dajemo briseve vec samo jedan partner...Da li je moguce da ja jos uvek imam klamidiju a ona ne bez obzira sto ne koristimo zastitu...prosli su meseci i ona je negativna...I cemu to peckanje pri mokrenju????!!!!!
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Pa, u principu, malo je verovatno da jedan partner ima, a drugi nema hlamidiju.
Za različita peckanja, prvo se obično radi urinokultura i pregled urina, a onda i sve ostalo (hlamidija, mikoplazma, pregled prostate nije na odmet). Idite kod svog lekara pa uradite i druge analize, ne mora da bude samo hlamidija uzrok toga.
Pročitajte i šta je napisao Mr.No u vezi sa svim tim.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Odgovori