Pozdrav svima!
Imam 25 god, ovaj problem imam poslednje 3 god. Konstantno mi se javlja crvenilo u oku, tj naizmenicno u oba oka. Nekada obuhvati veci deo oko zenice i bude cak bolno,a nekada samo unurtasnji deo. Povuce se za tri do cetiri dana a nekeda traje i po sedam dana. Koristila sam razne kapi:prokulin,kapi sa antobiotikom, bornu kiselinu, vestacke suze... Bilo je reakcije u pocetku ali kasnije ne.
Cula sam misljenje petorice ocnih lekara. Uglavnom su sumnjali na infekcije i alergije ali niko nije uspeo da otkloni problem. Moram da napomenem da sam vise puta proveravala krvnu sliku-bila je u redu, snimila sinuse-takodje u redu, snimala zube-takodje u redu. Inace ocni pritisak,vid, ocno dno, i sve sto ide uz pregled je u redu. Takodje nemam tegobe,nisam izlozena stresu i naporu. Osecam se dobro. Nikako ne mogu da povezem crvenilo sa nekom promenom u oklolini ili organizmu.
Pusac sam,ali umereni, pa jedino ako je moguce od duvana,mada i to nisam primetila da utice,ali ne iskljucujem mogucnost.
Molim Vas da mi pomognete i uputite,bila bih Vam jako zahvalna. Ovo vec dugo traje i brine me a ne znam sta bi mogao biti uzrok i sta da preduzmem.
Unapred zahvalna!
crvenilo u očima
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt: