PROBLEM SA KOLENIMA

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Rora
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 19, 2008 12:25 am

PROBLEM SA KOLENIMA

Post od Rora »

Kolena me jako bole kad hodem, stojim, sedim... Uopste, bilo da ih koristim ili ne. Nekad imam osecaj da moram da ih odmah savijem tako sto kleknem ili pak da ih potpuno ispravim, a tada se uvek cuje cudan zvuk- kao da se nesto kida ili puca. I ranije se to culo, ali jedino u slucajevima kad bih citavu svoju tezinu prebacila na kolena i ne tako praskavo... Bila sam kod nekoliko lekara i svi su mi rekli drugacije- da mi je omeksala kost na casici, da mi je misic mnogo slab, da mi je hrskavica nagrizena ili veoma ostecena... Jos od malena znam da imam problem sa malo pomerenim casicama ka spoljnoj strani kolena, ali nikad nisam imala toliki problem kao sad. Lekovi koje su mi doktori prepisivali su JOINT MD i ARTRO-ACTIV i oba sam pila po nekoliko meseci i radila na jacanju kvadricepsa, ali nista. Na rdg snimku od pre malo vise od pola godine pise "Osteofiti na dodjem polupatellae i levo i desno" (ima li to neko znacenje vazno?). Mozete li mi Vi reci u cemu Vam se cini da je problem jer ja vise ne znam kog doktora da poslusam? Ne znam je l' nesto ozbiljno u pitanju ili ne. Inace, 10-ak godina sam trenirala tenis, a poslednje dve godine nisam igrala uopste (ne znam da li je to od kakve vaznosti). Hvala Vam unapred mnogo!
Odgovori