pitam se pitam...
pitam se pitam...
molim,da li neko zna da mi odgovori na ovo pitanje znam da su hlamidije i mikoplazme prenosive polnim putem i da se samo tako dobijaju e a sad me zanima dali neko ko ih je imao i lecio se i izlecio moze ponovo da ih dobije samo padom imuniteta?mislim dali one kad se jednom izlece ostaju u organizmu kao neke druge bolesti pa se aktiviraju pri padu imuniteta ili mogu samo da se dobiju tj kad god se dobiju dobijaju se samo polnim putem?nadam se da sam bila jasna hvala
pitam se pitam
Ok razumela.ja sam tako i mislila ali moj supru tvrdi da nije tako on ih je imao jos davno pre nas..i lecio se i izlecio ali sad kad god ima problem sa mokrenjem ili nesto slicno on utripuje da su opet hlamidije.ja sam to tolerisala kao dozivljenu traumu ali sad me stvarno nervira jel pokusavamn da mu objasnim da ce ih dobit samo ako bude spavao sa nekim ko ih ima ,a on kazw da sam glupa i da se one vracaju padom imuniteta...mislim nije to ni vazno samo sam htela da proverim da li sam dobro zapamtila da se ne vracaju tako u svakom slucaju hvala.i velika je stetra sto se o ovoj temi malo prica u javnosti, zbog mladih bi trebalo cesce ,ali sta da se radi