Bruh
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 04, 2005 8:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Bruh
Bavim se sportom i bodibildingom.Usled preterivanja u teretani zadobio sam bruh.Cuo sam da se ljudima posle operacije vracao ovaj problem.Da li je to tacno i da li bih uz pomoc kaisa koji koriste bilderi i uz umerenije vezbanje mogao da se i dalje bavim ovim sportom?Da li postoje vezbe koje bi ojacale trbusni zid i taj deo tela?Cuo sam za jednu vezbu "iskorak" koja jaca donji deo ledja i trbuh.Da li bi ona mogla pomoci?
volim sport i zdrav zivot.
isti problem
upravo imam taj problem-postavio sam piranje na ,,pitanja i odgovori ,, al sam dobio samo jedan konkretan odgovor.Neznam zasto si i ti na urologiji a ja sam isao kod urologa jer sam u to vreme imao problema sa mokracom i td i u isto vreme mi se pojavio bol u desnoj preponi a posle i malo nadignuce-da ne kazem otok i unutra se moze napipati kao neka zlezda ili prosirena vena i urolog kaze pocetni bruh-palitrex 7 dana zbog mokrace i snimio ultrazvukom i kontrola za 20 dana i paziti se tereta i raditi vezbe-makazice-znaci legnes na ledja i ukrstas podignute noge-da ojacas donji stomak.Sad sam zavrsio sa palitrexom a jos mi se piska i dupli mlaz iako je to simptom uvecane prostate na snimku se vidi da nije uvecana-sta je neznam-te probleme sam imao i ranije-jaka upala je bila.Kod jednog kolege sam video isti bruh kao kod mene-ponovni posto je pre 4 godine operisao i vec godinu dana vuce ovaj-kaze da mu smeta-sto i ja osecam ali nemam bolova.Kad lezim to se povuce i kad ustanem i posle 20 koraka po kuci vec sa pokaze ili kad se nakasljem iako stavim ruku na to mesto.Sta ciniti-pre desetak godina sam imao bolove i isti osecaj kad sam kasljao al nije bilo izbocine ili ja nisam primecivao i vremenom se smirilo-ne radim nista fizicki tesko.Pre mesec dana sam ponovo nesto radio tesko i eto ga.pojas neki stariji nose al ja nebih-radije cu poerisati-navodno sad stavljaju neku mrezicu kao zastitu od ponovnog pucanja.Kazi jesi li bio kod doktora i kakva je situacija kod tebe.Pozdrav
operisao
Pozdrav Banetu i ostalim koji su na forumu.Operisao sambruh laparaskopski pre 15 dana sad sam vec na poslu-nadam se da je sve u redu-malo me muci sto na tom mestu napipam tvrdo kao neki šav ili duži čep-neznam kako da objasnim-Doktor kaze tu je kraj mrezice??????? a i malo bolna i tvrda vena prema testisu-bilo je nateceno al sad se smirilo-ne bas potpuno.Ja sam zamisljao da tu nema šava i šivenja-dali neko ima sličan problem?Pozdrav svima i vise zdravlja.
ponovo
pozdrav!
samo da ti se pozalim
meni se izgleda ponovo pokazuje bruh-da ga psujem ili sta da radim???????
ili doktora ili sebe-bas sam besan.
bilo je sve ok dok nisam poceo da kasljem postoto sam bio prehladjen-nakon mesec ipo od operacije-poceo sam osecati bol pri kasljanju i na pipanje rukom iste simtome kao prvi put-malo pomereno u odnosu na ranije.
Isao sam kod doktora i kaze da nebi trebalo al moguce je da se mrezica pomerila ili neko BALONIRANJE?-neznam sta mu je to al da dodjem 10 januara ponovo (valjda misli da ce se do tad pokazati vise ili ce se smiriti)
Znas kako se osecam!!!!!!!ne ujedam al grizem.
Nadam se da je kod tebe sve OK-to ti i zelim i srecna Nova Godina i Bozic
samo da ti se pozalim
meni se izgleda ponovo pokazuje bruh-da ga psujem ili sta da radim???????
ili doktora ili sebe-bas sam besan.
bilo je sve ok dok nisam poceo da kasljem postoto sam bio prehladjen-nakon mesec ipo od operacije-poceo sam osecati bol pri kasljanju i na pipanje rukom iste simtome kao prvi put-malo pomereno u odnosu na ranije.
Isao sam kod doktora i kaze da nebi trebalo al moguce je da se mrezica pomerila ili neko BALONIRANJE?-neznam sta mu je to al da dodjem 10 januara ponovo (valjda misli da ce se do tad pokazati vise ili ce se smiriti)
Znas kako se osecam!!!!!!!ne ujedam al grizem.
Nadam se da je kod tebe sve OK-to ti i zelim i srecna Nova Godina i Bozic