snimak karlice

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
anjadk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 16, 2008 6:23 pm

snimak karlice

Post od anjadk »

postovani ,
Imam 30 godina .Prije 2g. pala sam sa visine od 2 m.Nisam nista slomila ,pala sam na lijevi bok ,imala sam veliki hematom koji me je prosao za par dana.Poslije 4 mj.taj dio noge me je poceo boljeti .Radila sam magnetnu rezonancu,snimak mekog tkiva ,nalaz krvi svaki mjesec i svi nalazi uredni a mene i sada ponekad boli.Medjutim mene je par mjeseci kasnije pocela da boli desna noga tj.desna potkoljenica i da ponekad otekne.Uradila sam magnetnu rezonancu desne potkoljenice i nalaz je uredan,noga i dalje ponekad otekne i boli .Imam veliku pokretljivost kukova i zglobova i rekli su mi da trebam dosta vjezbati.
Snimak zdjelice sa oba kuka:lijevi acetabulum je primjereno sirok dok je desni tek nesto uzi,na kostanim dijelovima i zglobovima ne registruju se patoloske niti traumatske promjene.Ovaj nalaz je radjen prije godinu dana .Prije par mjeseci u podrucju lijeve prepone hoce me boljeti .Ponekad osjetim preskakanje u preponi.Sta da radim?stalno sam po doktorima .Dali da pravim ponovo snimak?Molim vas da mi pomognete svojim komentarima ...
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Bilo bi dobro da napravite obican rentgenski snimak karlice sa kukovima i "okacite" ga na forum. Ili, sto je mozda jos bolje, da se javite ortopedu na pregled da bi se videlo da li je taj pad od pre dve godine ostavio neke posledice koje se tek sada ispoljavaju.
Odgovori