postovani ,
Imam 30 godina .Prije 2g. pala sam sa visine od 2 m.Nisam nista slomila ,pala sam na lijevi bok ,imala sam veliki hematom koji me je prosao za par dana.Poslije 4 mj.taj dio noge me je poceo boljeti .Radila sam magnetnu rezonancu,snimak mekog tkiva ,nalaz krvi svaki mjesec i svi nalazi uredni a mene i sada ponekad boli.Medjutim mene je par mjeseci kasnije pocela da boli desna noga tj.desna potkoljenica i da ponekad otekne.Uradila sam magnetnu rezonancu desne potkoljenice i nalaz je uredan,noga i dalje ponekad otekne i boli .Imam veliku pokretljivost kukova i zglobova i rekli su mi da trebam dosta vjezbati.
Snimak zdjelice sa oba kuka:lijevi acetabulum je primjereno sirok dok je desni tek nesto uzi,na kostanim dijelovima i zglobovima ne registruju se patoloske niti traumatske promjene.Ovaj nalaz je radjen prije godinu dana .Prije par mjeseci u podrucju lijeve prepone hoce me boljeti .Ponekad osjetim preskakanje u preponi.Sta da radim?stalno sam po doktorima .Dali da pravim ponovo snimak?Molim vas da mi pomognete svojim komentarima ...
snimak karlice
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt: