gust sekret iz nosa, suvo grlo i neprijatan miris jezika

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ependorfica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 23, 2008 11:41 am

gust sekret iz nosa, suvo grlo i neprijatan miris jezika

Post od ependorfica »

Molim vas da mi neko preporuci dobrog ORL lekara za nos i grlo, tj. jezik. Uradjeni su brisevi, nisam imala devijaciju nikada, a sada jedva dise, vec godinu dana mi je nos zapusen, grlo suvo i baza jezika sa blagim nasalagama. vise puta je izolovana kandida, koja ni Diflucanom nije izlecena. Lekari iz gradske bolnice su katastrofa, poslednji put su me docakali sa " ja ne znam sta je sa vama, ljude sa HIV lecimo Diflucanom i bolje im je", tako da sam od njih odustala. Mozda neko na VMA? Imunoloske analize su mi u redu. Mozda su i sinusi, stalno mi se sliva taj gusti providni sekret, mozda mi se nesto duboko ukorenilo u sinusima. A i kada prstom dodirnem sami koren jezika, takoreci zdrelo, miris prsta tj. zaostale pljuvacke je uzasan! POmozite, ne znam kome da se obratim i resim se ovih uzasno neprijatnih tegoba!.
Korisnikov avatar
SilverShark
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 6:18 pm

Post od SilverShark »

Pokusaj pogledati ovu temu... Ovo bi mogao biti odgovor na tvoje pitanje...
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=15569[url][/url]
dmilosevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 15, 2008 4:25 pm

Post od dmilosevic »

Mozes da dodjes kod mene na pregled jer je tesko dat savet bez pregleda pogotovu kad tegobe traju duze vremena. I ja sam otorinolaringolog u Gradskoj bolnici
Pozz
DusankaNMilosevic@gmail. com
ependorfica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 23, 2008 11:41 am

Post od ependorfica »

Hvala najlepse na odgovorima... Onda, vidimo se u Gradskoj... Inace, ponovo sam nosila bris jezika i nosa u Paster i kao nema niceg, sve normalno... Apsolutno nemoguce, grlo mi je crveno, nos zacepljen i sekret je i dalje tu, samo je sad zuckast... Katastrofa...
Odgovori