Molim sve za savet!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
francez
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 5:12 pm

Molim sve za savet!!!

Post od francez »

Pre 3 godine sam imao problema sa varicocelom i uspesno je resen operacijom. Problem je sledeci, sperma mi je guste pihtijasto bele boje pomesana sa bezbojnom tecnoscu, nakon ejakuliranja ne izlazi u mlazevima vec se sliva i zna cesto da blago zaboli u predelu uda i izmedju anusa i testisa, nalik tupom bolu koji nakon otprilike sat vremena nestane. Nisam nasao odgovor na forumu pa se nadam da cete mi izaci u pomoc i dati mi neke smernice, savete. Inace sa suprugom radimo na tome da dobijemo bebu ali vec 6 meseci bez uspeha, odnose imamo redovno. Unapred zahvalni!
banex23
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 26, 2008 1:22 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od banex23 »

Francez ukoliko vec radite na prinovi,posveti se tome malo ozbiljnije i poseti urologa.Znaci smernica PRAVAC UROLOG.Moze biti bilo slaba pokretljivost spermatozoida,nedovoljna proizvodnja spermatozoida,ma moze biti milion stvari.Poseti lepo urologa,uradi spermogram i znaces na cemu si,e da i umalo da zaboravim javi da li je decak ili devojcica.Pozdrav i srecno!
Smoren
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 14, 2008 11:48 pm

Post od Smoren »

Cao svima...
Ja sam nov ovde, i imam jedan problem pa vas sve molim za savet!!!
Imam problem sa testisima, od skoro ka nekad ujutru ustanem osecam jak bol, i to traje citavog dana...
Imam nekakvu kvrzicu na desnom testisu, koja se ne vidi ovako, ali moze da se napipa, i boli pri dodiru!!!
Sta to moze da bude?
HWALA UNAPRED!!!!!!
francez
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 5:12 pm

Upravo cu to da uradim, uradicu spermogram za par dana posto

Post od francez »

Hvala na odgovoru
vasa
Stalni član
Stalni član