dugotrajan kašalj, alergija, upaljeno uvo kod deteta

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
marijanakis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 15, 2008 9:14 am

dugotrajan kašalj, alergija, upaljeno uvo kod deteta

Post od marijanakis »

Moje dete od 6 godina već duže od 2 meseca kašlje. Stalno se nakašljava kao da čisti grlo a i inače ima problem sa slivanjem sluzi niz grlo i sa sinusima. Bili smo kod ORL doktora uradili alergo test alergičan je na grinje i polen trave i korova. Dobio je Pressing sirup i Nasonex sprej, izbacili smo tepih, zavesu redovno je pio lekove ali kašalj je konstantno isti. U međuvremenu se požalio na bolove u ušima a i primetit smo da slabije čuje. Sad pije Panklav sirup i Fluimucil, bolovi su prošli ali kašalj je i dalje prisutan. Preko noći uopšte ne kašlje. Napominjem da ima puno ušne masti koja curi i dok ta mast izlazi nema problema ali kad je uvo čisto znam da je u pitanju upala. Molila bih savet gde da idemo šta da ispitamo i zašto taj kašalj ne prestaje.Bris grla i nosa je negativan. Krajnici su operisani pre tri godine,
andjeoair
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 15, 2008 2:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od andjeoair »

Ne mogu da Vam kazem sta je ali nemojte da odustajete jer je dete u pitanju. Trazite sve sto je moguce . Moj brat je od malena alergican na sve i svasta. Cela soba mu je uvek bila bez zavesa tepiha i svih predmeta koji navlace prasinu i jastuka sa perijem. Danas ima 28 godina i dalje pati od stalne upale grla. Ne odustajte NIKAD!!!
Puno srece.
Odgovori