Snimala sam kicmu i dok ne odem kod lekara nestrpljiva sam da mi neko protumaci nalaz radiologa. Napisano je:
Spondylsis def vert lumb INCIp
Sta to znaci, jedino mi je jasno ono za spondilozu. Hvala unapred.
Snimak kicme - ko moze da procita rezultat
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
novi sam clan foruma.Al ipak se nadam da ce mi neko odgovoriti.Moj problem je sto mi ruke jako utrnu dok lezim ponekad i kad stojim ali rijede.Inače imam početnu spondilozu pršljenovaC5 i C4 u vidu ventralni osteofita.Imam i suzenu arteriju vertebralnu sa malim plakom na vertebralnom slivu.mozda i nisam baš strucno objasnila.Ipak molim vas da mi kazete dali mi ruke mogu toliko trnuti od početne spondiloze jer ja se bojim da ne ostanem invalid.IMAM 41 GODINU I MNOGO ZDRAVSTVENI PROBLEMA PA TAKO UZIMAM I MNOGO LIJEKOVA.POZDRAV...
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Samo lekovi vam nece pomoci na duze staze.
Pochnite sa aktivnom kineziterapijom, ojachajte mishice koji ce svojom aktivnoshcu sprechiti nastanak bolova, umanjiti trenutne itd.
Obratite se fizijatru da vas uputi terapeutima.
Pochnite sa aktivnom kineziterapijom, ojachajte mishice koji ce svojom aktivnoshcu sprechiti nastanak bolova, umanjiti trenutne itd.
Obratite se fizijatru da vas uputi terapeutima.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.