discus hernija
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 10:15 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
discus hernija
operisan sam od diskus hernije, L4 L 5 .posto sam imao jake bolove na levoj nozi.posle operacije biosam super, .operisan sam 2000 god.ali sad imam isti problem sa desnom nogom,posto je poqetak ,mozete li mi pomoqi sta da radim.
ja sam operisan iz lumboishialgije,hernija discus L4 L5 ,IMAO SAM BOLOVE NA LEVOJ NOZI,POSLE OPERACIJE BIO SAM SUPER,ALI SAD IMAM BOLOVE U DESNOJ NOZI,OD KUKA PA NA DOLE,I NE ZNAM STA DA RADIM ,MOZETE LI MI POMOQI NEKO,DA SE NE OPERISAM OPET
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Naravno da mora, i osobe koje nemaju ovakve tegobe ili koje nisu bile operisane trebale bi da vezbaju svakodnevno mishice koji kichmenom stubu olakshavaju da nosi tezinu celog tela.
Ako posle operacije nastavite po starom samo cete ubrzai procesh degenerativnih promena na prshljenovima i kasnije ce najverovatnije doci do ponovne operacije.
Pre operacije, u postoperativnom toku i posle ovog perioda trebate maksimalno iskoristiti znanje fizioterapeuta kojih je zaista mnogo u nashoj zemlji, sa odlichnim znanjima i dosta iskustva.
Koristitite to shto zdravstveno osiguranje pokriva lechenje fizikalnom i kineziterapijom poshto nije ceo svet tako povlashten.
Chini mi se da ljudi u nashoj zemlji nisu dovoljno informisani o fizikalnim agensima, njihovom uchinku i o terapiji pokretom. Nazalost.
Ako posle operacije nastavite po starom samo cete ubrzai procesh degenerativnih promena na prshljenovima i kasnije ce najverovatnije doci do ponovne operacije.
Pre operacije, u postoperativnom toku i posle ovog perioda trebate maksimalno iskoristiti znanje fizioterapeuta kojih je zaista mnogo u nashoj zemlji, sa odlichnim znanjima i dosta iskustva.
Koristitite to shto zdravstveno osiguranje pokriva lechenje fizikalnom i kineziterapijom poshto nije ceo svet tako povlashten.
Chini mi se da ljudi u nashoj zemlji nisu dovoljno informisani o fizikalnim agensima, njihovom uchinku i o terapiji pokretom. Nazalost.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.