hipohonder

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
decak_u_vecnom_kostimu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 10, 2008 6:36 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

hipohonder

Post od decak_u_vecnom_kostimu »

Postovana,

vec neko vreme imam uroloski problem koji se periodicno manifestuje.Naime, radi se o krvarenju tanke kozice koja povezuje glavic sa telom penisa.Dakle, ranica se otvori na samom kraju te kozice u korenu glavica, i obilno krvavljenje tokom penetracije.Kada se to desi(verovatno zbog euforije u kojoj se telo nalazi pred sexualnim cinom) ne osecam nikakav bol, cak sam pomislio da se radi o partnerovoj krvi,ali svaki sledeci odnos biva bolan, sve dok se ranica ne povuce(u narednih 7,8 dana).Uz to,povremeno se jave tufne na glavicu i neprijatan miris, koji takodje periodican.
Na sve to imam jos jedan problem, gljivicni.
Naime, jedno vreme sam bio pasivan zbog posledice preloma butne kosti.Tada sam nosio aparat(ilizarov) koji ide kroz tkivo i samu kost i nosi se vise meseci.Pri kraju tog lecenja,pomislio sam da imam neku vrstu infekcije, posto su ranice na nozi(kroz koje prolaze sine) bile jako crvene boje,medjutim, uzorak brisa je potvrdio kandidu.Istu sam tretirao kako je bilo prepisano(tabletama i mascu), ali sam nakon 15ak dana morao prekinuti tretman jer se blizio termin za skidanje aparata(operacije).
Od tada(ima 1,5 god)nisam pocinjao novi tretman, a na telu(obicno po oziljcima) se pojavi crvenilo, i svrab kao kod ujeda buve, ili pauka.
Ok, sad:

-ja abnormalno ne volim da idem kod lekara, i da li mi mozete dati savet u oba slucaja koju terapiju da koristim, koja bi eventualno ocistila organizam od eventualnih virusa, a da ujedno ne mozete naskoditi telu sve i da je zdravo!?!?

Hvala!
...i to ce proci...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Re: hipohonder

Post od tamaraft »

decak_u_vecnom_kostimu napisao:Postovana,

vec neko vreme imam uroloski problem koji se periodicno manifestuje.Naime, radi se o krvarenju tanke kozice koja povezuje glavic sa telom penisa.Dakle, ranica se otvori na samom kraju te kozice u korenu glavica, i obilno krvavljenje tokom penetracije.Kada se to desi(verovatno zbog euforije u kojoj se telo nalazi pred sexualnim cinom) ne osecam nikakav bol, cak sam pomislio da se radi o partnerovoj krvi,ali svaki sledeci odnos biva bolan, sve dok se ranica ne povuce(u narednih 7,8 dana).Uz to,povremeno se jave tufne na glavicu i neprijatan miris, koji takodje periodican.
Na sve to imam jos jedan problem, gljivicni.
Naime, jedno vreme sam bio pasivan zbog posledice preloma butne kosti.Tada sam nosio aparat(ilizarov) koji ide kroz tkivo i samu kost i nosi se vise meseci.Pri kraju tog lecenja,pomislio sam da imam neku vrstu infekcije, posto su ranice na nozi(kroz koje prolaze sine) bile jako crvene boje,medjutim, uzorak brisa je potvrdio kandidu.Istu sam tretirao kako je bilo prepisano(tabletama i mascu), ali sam nakon 15ak dana morao prekinuti tretman jer se blizio termin za skidanje aparata(operacije).
Od tada(ima 1,5 god)nisam pocinjao novi tretman, a na telu(obicno po oziljcima) se pojavi crvenilo, i svrab kao kod ujeda buve, ili pauka.
Ok, sad:

-ja abnormalno ne volim da idem kod lekara, i da li mi mozete dati savet u oba slucaja koju terapiju da koristim, koja bi eventualno ocistila organizam od eventualnih virusa, a da ujedno ne mozete naskoditi telu sve i da je zdravo!?!?

Hvala!
Nadam se da si prochitao shta si sve napisao, ako nisi prochitaj molim te josh jednom, pazljivo, detaljno.

Odbijam da prihvatim da si intelektualno ogranichen.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
decak_u_vecnom_kostimu
Novi član
Novi član

I ja odbijam vec neko vreme.

Zar se diskriminisu "ograniceni" na ovom forumu?

Hej,pa mi smo u vecini :o

Dobro, mozda sam malo preterao sa detaljima,ovaj drugi deo(kandida) ne spada u uroloski problem..a onaj deo o lekovima koji ne stete organizmu takodje zvuci nebulozno...trebao sam predpostaviti da ni jedan lekar nece prepisati(preporuciti) bilo koji lek proizvoljno...

dakle, moram otici kod cika zube :roll:
...i to ce proci...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Eto sve znash sam, ovde ne znam shta si trazio? Potvrdu? Ohrabrenje?

Pa ko ce da vodi rachuna o tvom organizmu nego ti! Lako je bilo kad si bio mali, pa su to radili mama i tata ali sada to morash ti da radish!

Javi kako je bilo kod lekara!

Pozdrav
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
decak_u_vecnom_kostimu
Novi član
Novi član

ali, ali, ali ja jesam mali!
I necu da odrastem!!

Ovako, sa mojom pishom je sve u redu!Ali definitivno imam kandidu :cry:
Sad, ne znam zasto me taj "uroloski" problem 3povao tokom leta, mora biti da je do kandide.Uglavnom,rezultati ce u potpunosti stici za par dana, za sada samo(telefonski)znam da je to u pitanju.

Bash sam chesljao temu o kandidi,biti ce zeznuto.Izgleda da cemo se ja i kandida druziti jos dugo, dugo...a vec je gajim par god. :o

Pa dobro Tajchi, hvala ti u svakom slucaju na brizi,ne bih te smarao sa dodatnim potpitanjima-koliko vidim sve je vec receno na toj temi.

E, da, ovu glupu temu(naslov) mozes brisati,promaseno.

Svako dobro!
...i to ce proci...
Odgovori