mrtva kost na kolenu
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
mrtva kost na kolenu
Htela bih da se posavetujem sa vama imam spicastu izraslinu kao cvorugu na kolenu al vec godinama nesto kao mrtva kost sada imam 28god.jos kao dete sam to imala pocinje da mi smeta kada sam duze u cucecem polozaju mislim da cu imati sve vecih problema sa kolenom da li smatrate da je operacija neophodna?
Bila sam jednom prilikom kod jednog bioenergeticara,namestao mi je kicmu i on mi je rekao da to moze da se ukloni operacijom da je to kao visak kalcijuma koji se nakupio na jednom mestu.Ne znam trebala bih otici kod lekara da mi pogleda i da se posavetujem.Ranije mi nije smetalo,nije me bolelo sada sto sam starija ne mogu da cucim ili klecim ,probada me bol.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Obratite se lekaru koji je zavrshio medicinkski fakultet i specijalizaciju, bioenergetichar mogu biti i ja ako vas dovoljno ubedim.
Bioenergetichar vam je 'nameshtao' kichmu? Sve ste nam rekli.
Zaista, komentarisati vashe tegobe pre bilo kakvog zvanichnog nalaza i pregleda je lov u mutnom.
Pozdrav do pregleda u zvanichnoj i zakonom dozvoljenoj ordinaciji od strane osobe koja se ne bavi premeshtanjima i nameshtanjima vec chinjenicama!
Bioenergetichar vam je 'nameshtao' kichmu? Sve ste nam rekli.
Zaista, komentarisati vashe tegobe pre bilo kakvog zvanichnog nalaza i pregleda je lov u mutnom.
Pozdrav do pregleda u zvanichnoj i zakonom dozvoljenoj ordinaciji od strane osobe koja se ne bavi premeshtanjima i nameshtanjima vec chinjenicama!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.