Artan i zavisnost-HITNO!!!
Moderatori: moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 15, 2002 1:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
nadam se da nisam zakasnio ali kad sam procitao poruku sablaznio sam se. zar moze se takvo nesto kombinovati.ne da moze izazvati psihicke poremecaje, nego ih sigurno izaziva.
oba leka su antiparkinsonici, artane je domaca verzija a akineton (biperiden) je njegova zamena. ti lekovi su sami po sebi veoma opasni, a jos pogotovo ako se uzimaju na zdrav organizam. o primeni sa kanabisom nemam komentar. to je ravno samoubistvu. bezi u neku sumu daleko od svega toga
oba leka su antiparkinsonici, artane je domaca verzija a akineton (biperiden) je njegova zamena. ti lekovi su sami po sebi veoma opasni, a jos pogotovo ako se uzimaju na zdrav organizam. o primeni sa kanabisom nemam komentar. to je ravno samoubistvu. bezi u neku sumu daleko od svega toga
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 04, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Javi se ti druze meni na xxx/xxxxxx ili xxx/xxxxxx pa cemo popricati o svemu i izlozicu ti svoja iskustva(ne nisam ja to nikad koristila no sam u ozbiljnoj firmi koja ima preparate za otklanjanje bukvalno svih pato stanja-a lekara u toj FLP firmi je pregrst) u lecenju tvojih poremecajima i ponuditi nesto!!