Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Interesuje me da li postoji mogucnost nastanka tumora posle povrede uzrokovane tupim udarcem iznad kolena, tj. iznad casice? Povreda je stara i vec nekoliko godina postoji "otok". Nema bolova niti crvenila. Hvala na odgovoru.
Kako sam procitala, kod reumatoidnog artritisa se javlja otok ali i bol pri kretanju zbog ostecenja hrskavice i da pogadja stariju populaciju a meni je 20 god. A kakve bih simptome trebala da imam ako je stvarno, ne daj Boze, tumor? Hvala jos jednom...
Severus je sasvim u pravu. Samo nabrajanje bolesti i/ili povreda koje su pracene otokom i bolom bi zauzelo nekoliko strana teksta. Mislim da bi ipak bilo najzgodnije da napravite snimak i "okacite" ga na forum, ili se javite lekaru, pa da nam javite sta je bilo.
Veljko Jovanovic napisao:Severus je sasvim u pravu. Samo nabrajanje bolesti i/ili povreda koje su pracene otokom i bolom bi zauzelo nekoliko strana teksta. Mislim da bi ipak bilo najzgodnije da napravite snimak i "okacite" ga na forum, ili se javite lekaru, pa da nam javite sta je bilo.
Posto nikako da nadjem vremena da odem i napravim snimak, zamolila bih vas da mi odgovorite koliko opasno ili neopasno ovo moje stanje moze biti. Izvinite na dosadjivanju. I hvala jos jednom.
Trazite procenu stepena opasnosti na osnovu nedovoljnog broja podataka. Ima skoro sest meseci kako smo se nas nekoliko slozili oko toga da treba da napravite snimak tog mesta i da se javite lekaru kako bi se uopste videlo o cemu se radi, a vi nikako da nadjete vremena za to.