Nov sam na sajtu i pre nego sto cu postaviti pitanje,mislim da sam sve pregledao i na zalost nema teme koja me muci(ako ima molim moderatora da ovo brise i uputi tamo gde treba)
Desava mi se sledece:Imam 35 god(ako je bitno a problem postoji vec nekoliko god)Nema obuce koju mogu da nosim duze od nedelju -dve dana a da ne dobije ''miris''.
Interesantno je da se to desava cesce zimi nego leti-cipele,cizme,patike...sve.
Da napomenem da se noge ne''osecaju''nesto extra ali obuca... strasno
Carape nosim iskljucivo pamucne,obucu sam probao od svih mogucih materijala-uvek isti slucaj.
Pomoc !!!
izuzetna retkost
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
obitin
kad sam imao slican problem jedna iskusna apotekarka mi je dala obitin prah
da stavim i u obucu i na noge a svakako da menjam carape svaki dan ito pamucne a obuca po mogucnosti da bude kozna-da napomenem to mi se desi skoro svaki put kad pocnem da nosim nove patike-cipele.Siguran sam da ce ti ovo pomoci a posebno ako vodis racuna da menjas obucu-ako ne mozes da kupi novu onda para obuce da menjas svaki dan-znaci ne nosi uzastopno jedne patike 3 dana-Srecno
da stavim i u obucu i na noge a svakako da menjam carape svaki dan ito pamucne a obuca po mogucnosti da bude kozna-da napomenem to mi se desi skoro svaki put kad pocnem da nosim nove patike-cipele.Siguran sam da ce ti ovo pomoci a posebno ako vodis racuna da menjas obucu-ako ne mozes da kupi novu onda para obuce da menjas svaki dan-znaci ne nosi uzastopno jedne patike 3 dana-Srecno
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 21, 2005 2:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Super,hvala.Vec danas cu da izadjem s'posla i potrazim taj prah,prasak;
Ne znas u cemu je u stvari problem ?Pretpostavljam da si imao istu''muku''.Naravno da mi je higijena na prvom mestu i da nosim iskljucivo pamuk ali NEVEROVATNO,okupam se i za sat vremena problem(ali samo obuca-nista drugo).
Resio si se bede ili jos uvek traje ?
Ne znas u cemu je u stvari problem ?Pretpostavljam da si imao istu''muku''.Naravno da mi je higijena na prvom mestu i da nosim iskljucivo pamuk ali NEVEROVATNO,okupam se i za sat vremena problem(ali samo obuca-nista drugo).
Resio si se bede ili jos uvek traje ?
?
taj problem nemam vec se pojavi povremeno-cini mi se kad pocnem nositi nove patike-inace menjam cesto obucu-ne znoje mi se noge-ne nosim tesnu obucu i sve je to neophodno-ka operes nekim neutralnim sapunom pa stavis prasak a patike operes (ja perem u ves masini) pa stavis prah i tako nekoliko dana videces da ce biti ok-i kad budes siguran da si se otarasio problema produzi malo to da radis dok ti drugi ne potvrde da se ne oseca-takodje proveri kucne papuce ako ih nosis-dali ostali u porodici imaju taj problem?
Uzmi obican puder, nafafaj u unustrashnjost obuce i vozi mishko
Ja nemam takvih problema, ali kada mi se preznoji noga u patikama, pri sledecem noshenju stavim puder da se malo razbistri miris u patici
Kupuj koncaste carape, one ne smrde, da se izrazim najprostije. Kao klinac sam kupovao razne, ali sam brzo uvideo da se samo od koncastih noga ne znoji na silu i carapa ne hvata neprijatne mirise

Ja nemam takvih problema, ali kada mi se preznoji noga u patikama, pri sledecem noshenju stavim puder da se malo razbistri miris u patici

Kupuj koncaste carape, one ne smrde, da se izrazim najprostije. Kao klinac sam kupovao razne, ali sam brzo uvideo da se samo od koncastih noga ne znoji na silu i carapa ne hvata neprijatne mirise

-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Obytin-Jugoremedija. Ima ga u svakoj apoteci po ceni od oko 150 din.dekac napisao:Niko.Ja jedini.
Patike takodje perem u masini ali cipele ne mogu.
Da nisi permutovao malo slova...gledao sam malo po netu''obitin''se ne pominje nigde.Znas ko ga pravi ?Ima ga po nasim apotekama?Cena?
Unapred zahvalan za informacije
-
- Novi član
Nije problem u carapama(u svakom slucaju hvala na savetu).Kada je nova obuca mogu da se izujem bez problema makar ceo dan bio obuven-nema nekog neprijatnog mirisa ali posle par dana(nedelja)nastupa''stipanje za oci'' i to iskljucivo OBUCA(znaci cipele,patike..bez obzira da li je kozni adidas,platnene starke,nubok ili kozne cipele)...meni smeta-mogu misliti kako je drugima.Znaci obuca dok je na meni-dok sam obuven.makki napisao:Uzmi obican puder, nafafaj u unustrashnjost obuce i vozi mishko![]()
Ja nemam takvih problema, ali kada mi se preznoji noga u patikama, pri sledecem noshenju stavim puder da se malo razbistri miris u patici![]()
-
- Novi član
mr ph. Silvio napisao:Obytin-Jugoremedija. Ima ga u svakoj apoteci po ceni od oko 150 din.dekac napisao:Niko.Ja jedini.
Patike takodje perem u masini ali cipele ne mogu.
Da nisi permutovao malo slova...gledao sam malo po netu''obitin''se ne pominje nigde.Znas ko ga pravi ?Ima ga po nasim apotekama?Cena?
Unapred zahvalan za informacije
Hvala doktore,nasao Obytin(u prahu i kremu-uzeo oba).Apotekarka mi je preporucila i Bicutrin krem.
Od veceras''nastupam''
Da,da li znate o cemu se radi,da li ima ime ova''boljka''i sta da preduzmem ako ne daj Boze ovo ne uspe