frenulum

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Kolle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 24, 2008 7:42 pm

frenulum

Post od Kolle »

Nasao sam puno tema vezano za ovo ali nisam nasao odgovarajuci odgovor.
Ja imam kratak frenulum i zanimalo me da li se ovo moze resiti bez operacije(sa nekim kremama i slicno)?
I do kakvih komplikacija ovo moze dovesti?
frenulum mi je kratak ali nije previse jer u stanju erekcije mogu povuci kozicu malo vise od pola.i nemam nikakvih bolova ili peckanja.
Molim vas ako bi neko mogao da odg puno bi mi znacilo.
Kolle
Novi član
Novi član

Post od Kolle »

Da li neko moze da mi odg,imam kratak frenulum kao sto sam vec napisao i zanima me da li mogu da ga produzim uz neku kremu ili vezbu bez operacije?
Kolle
Novi član
Novi član

Post od Kolle »

Moze li neki doktor ili neko sa slicnim iskustvom da mi odg na pitanje?
Bio bih veoma zahvalan.
Kolle
Novi član
Novi član

Post od Kolle »

Moze li mi neko pomoci cekam odg vec duze vremena i niko neodgovara.
:(
consi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 11, 2008 8:46 pm

Post od consi »

Kolle ne znam nista o kremama, ja sam operisao fimozu i frenulum, po meni taj frenulum ni cemu ne sluzi, samo te dovodi u situaciju da pazis da ne pukne. Ja sam imao fimozu ko klinac, pa se proteklih 10ak godina kozica olabavila usled drkanja i sexa, ali se opet pogorsalo stanje pa sam morao na operaciju...
Kratak frenulum ti onemogucava potpuno prevlacenje kozice, a to povlaci za sobom vece zadrzavanje bakterija, a i u krajnjem slucaju nelagodnost pri erekciji...
Konsultuj se sa urologom, cuo sam da kreme resavaju problem, ali operacija, tacnije intervencija od par minuta je trajno resenje.
Odgovori