Е па овако..
Као што пише у извештају, у недељу вече (30.11.) , нисам имао шта паметније да радим, него да трчим низ степенице

... Негде око трећег спрата, стопало склизне са степеника, згазим криво, и лепо се унаказим.
Моментално се појавио оток?? величине тениске лоптице, и касније се повећавао... Примили су ме у ургентном, снимљено, гипс стављен, контрола заказана у петак.
Лежао сам целе недеље, без померања, устајао само до купатила, и то на штакама. Од лекова пио само бруфене, и то доста, зато што је баш болело... Данас отишао на контролу у Студентску Поликлинику у Студентском Граду, нису ме примили зато што немају ортопеда. Затим сам отишао у Бежанијску болницу, где ме исто нису примили, наводно зато што ме је збринуо Клинички центар, и да се обратим њима у понедељак. Нисам из Београда, у Београду сам на студијам, тако да је све ово још компликованије. Отишао сам кући, и сам скинуо гипс, зато што је тежак, стискао ми је ногу, жуљио. Једноставно нисам могао да издржим.
А нога је изгледала овако:
Уплашило ме то што је буквално цело стопало модро (зелено) и отекло. Није ми први пут да уганем стопало, али сад сам га баш удесио... Ставио сам облоге са раствором оних Бурових таблета, за оток, и намазаћу касније синедол...
Било би лепо, да ако неки лекар прочита ово, прокоментарише, чисто да ме увери да није ништа страшно

или да да неки савет, шта даље...