sa gornje strane, boli na dodir, boli kad hodam ili se oslonim na nogu, bilo na petu ili prste.
traje vec par nedelja ali se povlacilo, pa sam mislila da sam istegla nesto ili se udarila negde a da se ne secam, medjutim nakon neke manje setnje opet se vrati.
u pocetku je bolelo i bez naprezanja, na pr. kad legnem da spavam...
cekam da mi se overi knjizica, pa molim ako neko ima ideju sta bi moglo da bude i sta da radim sada... tople obloge/ hladne obloge/ mirovanje??
otok na stopalu
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
mirovanje!
elevacija noge!
ledom kruznim pokretima prelaziti preko dela koji je bolan 2,3 min dok se ne javi peckanje na tom delu a potom uviti u peshkir i ostaviti da se polako vrati temperatura.
Gel deep relief!
Najverovatnije je u pitanju istegnuce ligamenata koej se lechi 6-8 nedelja. u svakom sluchaju otidjite chim pre kod fizijatra da se utvrdi koje su strukture oshtecenje kako bi vam se u terapiju ubacilo josh fizikalnih agenasa, laseroterapija, UZ, dijadinamik...
elevacija noge!
ledom kruznim pokretima prelaziti preko dela koji je bolan 2,3 min dok se ne javi peckanje na tom delu a potom uviti u peshkir i ostaviti da se polako vrati temperatura.
Gel deep relief!
Najverovatnije je u pitanju istegnuce ligamenata koej se lechi 6-8 nedelja. u svakom sluchaju otidjite chim pre kod fizijatra da se utvrdi koje su strukture oshtecenje kako bi vam se u terapiju ubacilo josh fizikalnih agenasa, laseroterapija, UZ, dijadinamik...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.