Koleno (teretana)
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Koleno (teretana)
Zdravo,vec nekoliko dana osecam bol u predelu patele bas iznad same casice,ali boli me samo kad dotaknem prstom kao da ispod imam neki mehur neki hematom.Ne znam tog dana sam se isforsirao u teretani ali bol ne prestaje,pa me zanima necije misljenje sta to moze biti da li treba da posetim doktora!Unapred hvala!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Kad meni neko dodje zbog takve stvari u ordinaciju, dodje mi da ga gadjam zdravstvenim kartonom u glavu
Salu na stranu, sacekajte malo, namazite neki antireumatik, postedite se malo napora. To je mozda burzitis, mozda blagi tendinitis, neki "itis" - ali "prolazitis!".
Sve najbolje.

Salu na stranu, sacekajte malo, namazite neki antireumatik, postedite se malo napora. To je mozda burzitis, mozda blagi tendinitis, neki "itis" - ali "prolazitis!".
Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
uradi par dubokih chuchnjeva ako se bol javi u obliku uboda noza knjizicu u ruke i kod dr na terapije, i odmori malo sa tezinama u trtani par dana.
ove povrede nastaju najcheshce zbog nepravilnog ili nepravilno doziranog treninga sa velikim tezinama.
ako znash nekog terapeuta neka ti uradi tejping kolena da umanji bolove!
ove povrede nastaju najcheshce zbog nepravilnog ili nepravilno doziranog treninga sa velikim tezinama.
ako znash nekog terapeuta neka ti uradi tejping kolena da umanji bolove!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.