gljivice

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
haos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 4:11 pm

gljivice

Post od haos »

pojavili su mi se cudni simptomi, imam gljivice, ponekada me svrbi, bude crveno, cesto nemam dobru erekciju, i slinavi dosta...
ostisao sam danas do drmatologa, i ona mi reche da su to gljivice, ali posto je bila neljubazna, i samo gledala sto pre to da zavrshi nije mi ni objasnila dobro sta da radim
prepisala mi je onaj cansten,(ili tako nesto) i kalijum permanganat, pre nego sto sam izasaso isprala mi je neom tecnoscu ruke.
molim vas recite mi kako je najbolje da mazem ovu kremu, i sta da radim sa ovim kalijumom, posto mi je ona rekla da ispiram, ali nije rekla sta, ruke ili...
thanx
haos
Novi član
Novi član

Post od haos »

molim vas ako neko zna odgovor, ili barem neku pomoc oko ovoga neka mi javi sto pre, jer mi je situacija poprilicno hitna :(
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

pa ajde malo mucni glavom?
gde imash gljivice? na rukama ili?

hipermangan rastvori sa vodom i ispiraj deo tela koji je zahvacen gljivicama, nemoj da te plashi ako se oboju ljubishasto, posle toga isperi vodom pa namazi kansen.
Smanji unos secera, pij vode i sav svoj donji vesh iskuvavaj odvojevo od vesha ukucana, sve svoje peshkire drzi na odvojenom mestu od drugih, one se lako prenose.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
haos
Novi član
Novi član

Post od haos »

cool hvala...
haos
Novi član
Novi član

Post od haos »

josh jedna stvar, sorry sto smaram, na uputstvu ove kreme pishe da ostavim da se krema osusi... jel mora to?
Odgovori