pojavili su mi se cudni simptomi, imam gljivice, ponekada me svrbi, bude crveno, cesto nemam dobru erekciju, i slinavi dosta...
ostisao sam danas do drmatologa, i ona mi reche da su to gljivice, ali posto je bila neljubazna, i samo gledala sto pre to da zavrshi nije mi ni objasnila dobro sta da radim
prepisala mi je onaj cansten,(ili tako nesto) i kalijum permanganat, pre nego sto sam izasaso isprala mi je neom tecnoscu ruke.
molim vas recite mi kako je najbolje da mazem ovu kremu, i sta da radim sa ovim kalijumom, posto mi je ona rekla da ispiram, ali nije rekla sta, ruke ili...
thanx
gljivice
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pa ajde malo mucni glavom?
gde imash gljivice? na rukama ili?
hipermangan rastvori sa vodom i ispiraj deo tela koji je zahvacen gljivicama, nemoj da te plashi ako se oboju ljubishasto, posle toga isperi vodom pa namazi kansen.
Smanji unos secera, pij vode i sav svoj donji vesh iskuvavaj odvojevo od vesha ukucana, sve svoje peshkire drzi na odvojenom mestu od drugih, one se lako prenose.
gde imash gljivice? na rukama ili?
hipermangan rastvori sa vodom i ispiraj deo tela koji je zahvacen gljivicama, nemoj da te plashi ako se oboju ljubishasto, posle toga isperi vodom pa namazi kansen.
Smanji unos secera, pij vode i sav svoj donji vesh iskuvavaj odvojevo od vesha ukucana, sve svoje peshkire drzi na odvojenom mestu od drugih, one se lako prenose.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.