Zbunjen, molim pomoc.

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Zbunjen20
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 6:47 am

Zbunjen, molim pomoc.

Post od Zbunjen20 »

Imam jedan veliki problem. Ne znam da li ovo pitanje spada u ovou temu ali moram pokusati. Imam 20 godina i imam devojku vec godinu i nesto i odlucili smo da imam sexualni odnos ali ja imam problem da mi se digne penis. Sve je u redu dok se ljubimo i ostalo ali kada treba da pocnemo meni se jednostvano spusti. Nekada se desi da bude sve u redu i da imamo odnos i bude sve kako treba ali cesto zna da se desi da jednostavno ne mogu, samo se spusti. Prije te devojke imao sam drugu devojku i imali smo odnose i bilo je sve u redu nikada mi se to nije desavalo. Ali sada me pocela hvatati panika i ne znam sta da radim. Da li da potrazim neku profesionalnu pomoc, doktora nekog ili nekog psihijatra, ili nesto drugo. Molim da mi neko pomogne, da mi kaze sta da radim jer izludecu zbog toga.
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Citav taj tvoj problem je iz glave(mada ljudi ne vole da im se to kaze).Razmisli najobjektivnije sto mozes da li to ima neke veze sa devojkom sa kojom si o vasem odnosu,sta ona ocekuje od tebe i sta ti ocekujes od sebe...Desava se da muskarci izgube erekciju pred sam odnos iz straha od onoga sto sledi,kako ce se pokazati i sl...Naravno,to je vecinski podsvesno,pa prvo probaj da sam razmislis i pokusaj da razgovaras sa svojom devojkom o tome,pa ako bas ne ide,trazi profesionalnu pomoc.Samo se nemoj izludjivati i nije lose da apstinirate neko vreme,da te novi eventualni neuspesi ne bi ubili u pojam jos vise...
Srecno!
123456
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 26, 2007 7:15 pm

Post od 123456 »

sve je na tvojoj devojci i tebi...

slažem se sa odgovorom...

malo apstinencije, za vreme koje biste trebali da se upuštate u laganu predigru, da pojačate želju, da se opustite...

razgovarajte, OPUSTI SE

RAZGOVARAJTE...

seks je lepa stvar ne razmišljaj o tom problemu, jer GA NEMA...

samo je strah u pitanju. bespotreban.

,,aparat,, radi, devojka ti je draga, opušteno idi u to...

mom partneru je to počelo da se dešava odjednom nakon godinu dana lepog seksa samnom. u pitanju je bio premor...

da sam reagovala nezgodno samo bih pogoršala...

mazili smo se pričali i od tada je sve ok
alekbara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 10:31 pm

Post od alekbara »

prijatelju, ti jos nisi preboleo bivsu curu, to pod jedan a pod dva, reci ti tvojoj devojci da se ona malo potrudi, neka padne neki oralni sex pa ces videti kako ce dobro da ide. Iskoristi tu situaciju i predlozi joj to, nece te odbiti sigurno. Javi sta si uradio.
Odgovori