puno puno problema...

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
hors
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 9:06 pm

puno puno problema...

Post od hors »

Pozdrav ,
Prije 2 mjeseca sam osjetio bol u peti ,
u početku je to bilo nešto malo pa malo žešće ali se nisam previše obazirao , hodao sam u neprirodnom položaju stopala i tako me nije boljelo.
Prije otrpilike mjesec dana me na jedan korak presjeklo koljeno i od tada ono nije prestalo boljeti.
Od tada je krenulo nizbrdo ,
boli me i drugo koljeno i drugo stopalo .
Zadnja 2 dana su krenuli bolovi u gornjem dijelu leđa.

Sve mi to ima smisla , zeznuo sam stopalo pa je platilo koljeno , onda više nisam nosio težinu kako treba pa me krenulo boljeti i drugo dok nakraju nisu leđa preuzela težinu svu.

Ali zadnja 3 dana imam čudne "bolove" u rukama oko područja zgloba ,
nešo između trnaca , slabe cirkulacije i općenito umora ruku. Uglavnom imam osjećaj da su umorne iako fizički mogu dići i raditi sve što sam radio.

Imam 19 godina i mislim da imam polu ili potpuno ravna stopala.
U zadnjih godinu dana sam nabacio dosta težine i prestao sa večinom fizičkih aktivnosti.

Zanima me dali je moguće da su noga i ruka povezani ?
vaša dijagnoza ?

hvala lijepo.
hors
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 9:06 pm

Post od hors »

bilo tko ?
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Moguce je da su tegobe uzrokovane smanjenom fizickom aktivnoscu i dobijanjem u tezini. Mada, kad se tegobe jave u vise zglobova, nije lose konsultovati reumatologa.
Odgovori