vas za malo pažnje, ozbiljan problem je u pitanju....
Poštovani,
Žena našeg kolege se porodila pre dve nedelje. Novorođena devojčica ima blokirane gene koji utiču na normalnu proizvodnju trombocita u organizmu. To znači da je potrebna transfuzija krvi dva puta nedeljno. Doktori žele da sačekaju (nekoliko nedelja ?!) pre nego izvrše operaciju i do tada moramo naći dovoljno donatora što je vrlo teško obzirom da beba ima krvnu grupu AB negativnu.
Protekle dve nedelje nalazili smo dobrovoljne davaoce u okviru svojih organizacija i preko Hypo Alpe Adria Banke kao i Lux taksija, ali oni koji su dali krv ne mogu ponovo pre februara, nije im dozvoljeno.
Postajemo očajni. Organizujemo akcije podrške i pokušavamo da izađemo u javnost ali sve to zahteva vremena, a već za ponedeljak nemamo obezbeđenu krv za dete.
Bebi su potrebne sledeće količine za predstojeći period:
- svakog ponedeljka jedna jedinica AB negativne i jedna jedinica ili A negativne ili B negativne
- svakog četvrtka jedna jedinica AB negativne i dve jedinice ili A negativne ili B negativne
Situacija je kritična te vas molim za sledeće:
Raspitajte se u okolini i ako poznajete nekoga ko je AB- , A-, B- , dobrog zdravlja i spreman da da krv, molim vas da me odmah kontaktirate
Možete me kontaktirati na mobilni telefon 064 20 93 242 ili preko e-maila
[email protected]
ili
[email protected]
Hvala unapred na svakoj vrsti pomoći koju možete pružiti
Dunja Pagen
+381 64 20 93 242
Stanisic Valentina
Referent turistickih poslova
tel: 011 301 38 19
GSM 063 280 280
e-mail: [email protected]
HELP!!!!
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 13, 2005 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa evo ovako, mi smo dobili ovu poruku i kao mail preko firme Pakom, i pokusavali smo da dodjemo do ljudi koji nesto znaju o tome, ali bezuspesno! Svi telefoni koje ste naveli nisu dostupni. Evo ajde i ovim putem cemo pokusati da Vama pomognemo. Moj suprug ima krvnu grupu 0- i mislimo da mozemo da vam pomognemo. Ukoliko je moguce, barem nam ovde odgovorite jer jos nisam nekoga jurila ovoliko da pomognem kao Vas. Prijatno i puno srece
Mama
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 5:36 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Hvala na odgovoru
Hvala Vam šta niste ostali bezosećajni.Ja sam ovu poruku pročitala na Herbateka.com i htela da više ljudi saznaju o problemu ovoj bebe.Nemam poznanika sa odgovarajučej krvnoj grupoj i odlučila sam da napišem na ovaj forum.Ne znam kako da stupim u kontakt sa ovim ljudima.U svakom slučaju verovatno treba pokušati preko maila.Izvinjavam se za greške-ruskinja sam i ne znam dosta dobro srpski.
irina
irina