Koleno

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
nelle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 12:17 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Koleno

Post od nelle »

Da li zna neko u cemu je problem kod mene?
Profesionalni sam vozac, imam 37 godina i minimum jednom nedeljno se bavim sportom (sada, tokom zime,uglavnom fudbal).
Pre par godina sam otisao na trcanje i posle par km (pre toga sam se zagrevao) sam krenuo kuci,ali desno kioleno me je bolelo. Imao sam osecaj kao da imam neku blokadu i da mi je ogromno oteceno. Takodje,kao da mi je nesto zabodeno u koleno.Par dana sam otezano hodao i nisam se mogao osloniti na tu nogu.Posle je proslo,ali kasnije,kada sam ponovio trcanje,opet se javilo isto.
Od tada,kad god sam probao da dzogiram,posle kraceg predjenog rastojenja bih osetio da se javlja isti simptom,pa sam na vreme prestajao.
Zanimljivo,ali u medjuvremenu stalno igram mali fudbal (bar jednom nedeljno) i dosta trcim,ali te probleme nemam.
Znaci, samo pri dzogiranju.
Odgovori