crvenilo ruke???

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
sevcenko7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 11, 2008 2:08 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

crvenilo ruke???

Post od sevcenko7 »

pozdrav!

jel moze ko pomoci pa mi objasniti situaciju....Naime,ruka mi je napukla prije jedno 2mjeseca i nekih 10ak dana,gips sam nosio 35dana,ortoped je rekao da je ruka poprilicno zarasla,ali ne u potpunosti,skinuo sam gips...jos me ruka boli pri jacem udaru ili dodiru,kada obavljam normalne funkcije,ok je sve...a sve drugo sto pocnem,zaboli....i da,u pitanju je desni rucni zglob...e sada mene intresuje,pored toga sto me boli ruka,zasto je ona stalno crvena,ali konstantno,kada je uporedim sa lijevom,lijeva je sasvim normanlna,a ova je stalno crvena....jel mozda ko zna o cemu se radi???!!!

hvala najljepsa!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Vidim da je postalo normalno da svi otvaraju istu temu na svim podforumima, a za tim zaista nema potrebe.

Odgovore si dobio u podforumu Pitanja i nadam se da si prochitao sve o sudeku!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
sevcenko7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 11, 2008 2:08 pm

Post od sevcenko7 »

jesam,hvala;)
Odgovori